Libnet.ro
UNICEF

23:15

Moarte cumplita pentru un copil de 12 ani din Bacau. A lesinat peste plita incinsa

Antena3 Antena3,
Moarte cumplita pentru un copil de 12 ani din Bacau. A lesinat peste plita incinsa

Un baiat de 12 ani din Bacau,cunoscut cu handicap mintal, si-a gasit sfarsitul dupa ce, lasat singur in camera, s-a urcat pe soba fara sa-si dea seama ca plita este incinsa. Copilul s-a ars la. continuă pe Antena3

Moarte cumplita pentru un batran din Neamt

Un barbat in varsta de 85 ani, din localitatea Horia, a fost gasit decedat de pompieri intr-o casa c.

Sfarsit cumplit pentru un copil de noua ani din Sibiu. Baiatul a cazut intr-o fosa septica. Nu a mai avut nicio sansa

Sfarsit cumplit pentru un copil de 9 ani dintr-o comuna din judetul Sibiu. Baiatul a cazut intr-o fosa septica din curtea caminului cultural. Fusese trimis de parinti dupa lemne si din neatentie a cazut.

Profesoara din Bacau venise linistita la cursuri. Si-a parcat masina in curtea liceului si a plecat spre cancelarie. La scurt timp, un anunt i-a adus cel mai negru cosmar al ei. Nu ii venea sa creada ca s-a intamplat asta - FOTO

Profesoara din Bacau venise linistita la cursuri. Si-a parcat masina in curtea liceului si a plecat spre cancelarie. La scurt timp, un anunt i-a adus cel mai negru cosmar al ei. Nu ii venea sa creada ca s-a.

Alerta in Timis. Baiat de 12 ani, cautat de politisti dupa ce nu s-a mai intors acasa

Politistii Serviciului de Investigatii Criminale Timisoara efectueaza verificari in vederea depistarii unui minor in varsta de 12 ani, care a plecat de acasa marti si nu s-a mai intors. La data de 3.

Procurorii DNA cer pedepse maxime de 15 ani inchisoare pentru cei doi pompieri din dosarul Colectiv

DNA a solicitat luni, la Tribunalul Bucuresti, condamnarea pompierilor Antonina Radu si George Petrica Matei la pedepse de cate 15 ani inchisoare in dosarul Colectiv, acestia fiind acuzati ca au permis functionarea clubului, desi stiau ca localul nu detine aviz de securitate la incendiu, relateaza Agerpres.

The Irishman, de la idee la Play: o calatorie de 12 ani

Expresia development hell le este binecunoscuta tuturor celor care lucreaza in industria cinematografica. Formula se refera la acele proiecte de filme care, din diferite motive, se blocheaza undeva pe traseu, uneori cu anii, inainte de a intra efectiv in etapa de productie.

ANCOM: Tarife mai mici in Romania pentru terminarea apelurilor mobile, din 1 ianuarie 2020

Operatorii de telefonie mobila care activeaza pe piata din Romania vor percepe un tarif maxim de terminare a apelurilor la puncte mobile de 0,76 eurocentiminut, in scadere cu 10% fata de 0,84 eurocentiminut, cat este in prezent, incepand cu 1.

Contractul pentru Biharia-Bors, parte din autostrada Transilvania, trimis pentru finantare la Comisia Europeana

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor anunta, printr-un comunicat, ca a finalizat procesul de evaluare si a semnat contractul de finantare in cadrul POIM 2014-2020 pentru Sectiunea 3C, Subsectiunea 3C3 Biharia-Bors, parte a.

O adolescenta de 16 ani din Oradeaa fost admisa deja la facultate cu nota 10. Unde va studia eleva

O adolescenta de doar 16 ani din Oradea, Ilinca Lianu, a fost admisa cu 10 la Facultatea de Fizica a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj Napoca dupa ce a obtinut punctajul maxim la un concurs de fizica dedicat elevilor de liceu.

Reuniune pentru salvarea Planetei, la Madrid. Zeci de orase risca sa fie acoperite de ape in urmatorii 30 de ani din cauza incalzirii globale

Zeci de orase risca sa fie acoperite de ape in urmatorii 30 de ani din cauza incalzirii globale. Ghetarii se topesc atat de repede, incat masurile nu mai pot fi amanate. Pentru a cauta solutii 50 de lid.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )