Libnet.ro
UNICEF

11:46

Sfarsit cumplit pentru un copil de noua ani din Sibiu. Baiatul a cazut intr-o fosa septica. Nu a mai avut nicio sansa

Antena3 Antena3,
Sfarsit cumplit pentru un copil de noua ani din Sibiu. Baiatul a cazut intr-o fosa septica. Nu a mai avut nicio sansa

Sfarsit cumplit pentru un copil de 9 ani dintr-o comuna din judetul Sibiu. Baiatul a cazut intr-o fosa septica din curtea caminului cultural. Fusese trimis de parinti dupa lemne si din neatentie a cazut. continuă pe Antena3

Moarte cumplita pentru un copil de 12 ani din Bacau. A lesinat peste plita incinsa

Un baiat de 12 ani din Bacau,cunoscut cu handicap mintal, si-a gasit sfarsitul dupa ce, lasat singur in camera, s-a urcat pe soba fara sa-si dea seama ca plita este incinsa. Copilul s-a ars la.

Drama baietelului ajutat de echipa Visuri la Cheie. Andrei are doar noua ani si a suferit deja 17 operatii

Echipa Visuri la Cheie se va opri in Capitala, iar in editia din aceasta miercuri, pe 4 decembrie, va fi prezentat cazul emotionant al unui copil de 9 ani. Pana la aceasta varsta, baietelul a suferit deja nu mai putin de 17 interventii chirurgicale. Telespectatorii vor putea urmari povestea marcanta a micutului, emisiunea fiind difuzata .

Cand s-a maritat in urma cu noua ani, a crezut ca este cel mai frumos vis din viata ei. La scurt timp, avea sa se convinga ce greseala a facut. Acum insa e prea tarziu...

Cand s-a maritat in urma cu noua ani, a crezut ca este cel mai frumos vis din viata ei. La scurt timp, avea sa se convinga ce greseala a facut.

Ce este PISA: testele la care Romania obtine cel mai slab punctaj din ultimii noua ani

Romania are cele mai slabe rezultate din ultimii 9 ani la testele PISA 2018. Scorul obtinut este in scadere fata de ultimele doua testari la care Romania a participat 2012 si 2015) la toate cele trei domenii.

Ce inseamna pentru Dacia noua companie a aliantei Renault-Nissan-Mitsubishi

Grupul Renault-Nissan-Mitsubishi a format o noua companie care sa asigure un viitor competitiv al aliantei. Iar de acest pas ar putea profita si Dacia, sub o forma sau alta. Renault, Nissan si.

Procurorii DNA cer pedepse maxime de 15 ani inchisoare pentru cei doi pompieri din dosarul Colectiv

DNA a solicitat luni, la Tribunalul Bucuresti, condamnarea pompierilor Antonina Radu si George Petrica Matei la pedepse de cate 15 ani inchisoare in dosarul Colectiv, acestia fiind acuzati ca au permis functionarea clubului, desi stiau ca localul nu detine aviz de securitate la incendiu, relateaza Agerpres.

ANCOM: Tarife mai mici in Romania pentru terminarea apelurilor mobile, din 1 ianuarie 2020

Operatorii de telefonie mobila care activeaza pe piata din Romania vor percepe un tarif maxim de terminare a apelurilor la puncte mobile de 0,76 eurocentiminut, in scadere cu 10% fata de 0,84 eurocentiminut, cat este in prezent, incepand cu 1.

Contractul pentru Biharia-Bors, parte din autostrada Transilvania, trimis pentru finantare la Comisia Europeana

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor anunta, printr-un comunicat, ca a finalizat procesul de evaluare si a semnat contractul de finantare in cadrul POIM 2014-2020 pentru Sectiunea 3C, Subsectiunea 3C3 Biharia-Bors, parte a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2837 seconds )