Libnet.ro
UNICEF

01:05

Moarte cumplita pentru un batran din Neamt

România Liberă România Liberă,
Moarte cumplita pentru un batran din Neamt

Un barbat in varsta de 85 ani, din localitatea Horia, a fost gasit decedat de pompieri intr-o casa c. continuă pe România Liberă

Moarte cumplita pentru un copil de 12 ani din Bacau. A lesinat peste plita incinsa

Un baiat de 12 ani din Bacau,cunoscut cu handicap mintal, si-a gasit sfarsitul dupa ce, lasat singur in camera, s-a urcat pe soba fara sa-si dea seama ca plita este incinsa. Copilul s-a ars la.

Frumoasa profesoara de istorie facuse pasiuni nefiresti pentru unii din elevii sai. Cu cinci dintre ei a facut si amor nebun. intr-o zi, insa, unul dintre ei a vrut sa o paraseasca

Frumoasa profesoara de istorie facuse pasiuni nefiresti pentru unii din elevii sai. Cu cinci dintre ei a facut si amor nebun. intr-o zi, insa, unul dintre ei a vrut sa o paraseasca. Iar atunci cruntul.

COMISIA DE BUGET: Jurnalistii, scutiti de la plata impozitului pentru veniturile din salarii si drepturi de autor

Comisia de buget-finante a dat, marti, un raport suplimentar de admitere a unei propuneri legislative pentru completarea Codului fiscal, potrivit careia jurnalistii si tehnicienii in radiodifuziune si televiziune sa fie scutiti de la plata impozitului pentru veniturile din salarii, asimilate salariilor si din drepturile de proprietate intelectuala.

Autoritatile pentru concurenta din UE investigheaza Google pentru modul in care colecteaza datele

Autoritatile pentru concurenta din Uniunea Europeana investigheaza modul in care Google colecteaza datele clientior sai, ceea ce sugereaza ca operatorul celui mai popular motor de cautare pe internet din lume ramane in atentia Comisiei Europene in pofida amenzilor uriase pe care le-a aplicat companiei americane.

Pedeapsa record pentru atacatorul din Mall Braila

Autorul atentatului terorist de la Mall Braila, Marius Valentin Parfenie, in varsta de 21 de ani, a primit o pedeapsa record de 30 de ani de inchisoare, sentinta data in prima instanta de magistratii Tribunalului Braila, fiind condamnat pentru un cumul.

Fuziunea Mizrahi - Union Bank, aprobata de Tribunalul pentru Concurenta din Israel

Una din cele mai importante fuziuni din sectorul bancar israelian, cea dintre Mizrahi Tefahot Bank si Union Bank of Israel, a primit aprobarea saptamana trecuta, cele doua institutii de credit urmand sa dea nastere unei banci importante din Israel, a treia ca marime.

Vesti bune pentru locuitorii din Focsani. Primaria cumpara 16 autobuze electrice

Primaria Municipiului Focsani a semnat, luni, contractul de finantare pentru modernizarea transportu.

Obligatii de raportare pentru companiile din grupuri multinationale, la final de an Country by country report

In urma implementarii Actiunii 13 din cadrul Planului impotriva Erodarii Bazei Impozabile si a Relocarii Artificiale a Profiturilor Base Erosion and Profit Shifting - BEPS) in legislatia Uniunii Europene si a Romaniei, companiile romanesti care fac parte din grupuri multinationale cu cifra de afaceri anuala consolidata mai mare de 750 de milioane de euro sunt obligate sa indeplineasca anumite formalitati legate de Raportarea tara cu tara Country by Country Report sau CbC Report) pana la finalul anului.

PENTRU BANCILE DIN ZONA EURO BCE propune schimbarea testelor de stres

Anul viitor, acestea se vor derula dupa metodologia actuala, noul cadru fiind planificat pentru 2022, cel mai devreme Seful departamentului de supraveghere din cadrul Bancii Centrale Europene BCE) face propuneri pentru schimbari majore in realizarea testelor de stres la care sunt supuse marile banci din zona euro, anunta centralbanking. com.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )