Libnet.ro
UNICEF

20:45

Mobilizare generala. Marea Britanie si Statele Unite se pregatesc de atacuri chimice ale teroristilor de la ISIS

Antena3 Antena3,
Mobilizare generala. Marea Britanie si Statele Unite se pregatesc de atacuri chimice ale teroristilor de la ISIS

Marea Britanie se pregateste pentru un atac chimic. Trupele SAS au fost mobilizate intr-un exercitiu comun cu trupe americane pentru a interveni in urma unui asemenea atac, conform Mirror. Echipele mixte se. continuă pe Antena3

FOTO: Aurora boreala a oferit un spectacol rar pe cerul din Marea Britanie si Olanda

Aurora boreala a oferit in noaptea de duminica spre luni un spectacol fascinant de lumini pe cerul din Marea Britanie si Olanda. Fenomenul este unul deosebit intrucat aurora apare foarte rar departe de poli.

Cupa Davis: Serbia - Marea Britanie, in sferturile competitiei

Serbia echipa la care evolueaza Novak Djokovic, liderul mondial) va intalni Marea Britanie cu Andy Murray printre titulari) in sferturile de finala ale Cupei Davis. Disputele sunt programate a se juca in perioada 15-17 aprilie 2016, in primul tur al Grupei Mondiale.

Facebook isi va plati impozitele pe profit in Marea Britanie

Facebook isi va plati impozitele pe profitul realizat in Marea Britanie. Reteaua de socializare a luat aceasta decizie in urma polemicii legate de politica sa de contabilitate, noteaza Agerpres.

Vanzarile Dacia au scazut pe piata din Marea Britanie in luna februarie

Circa 84. 000 de masini noi au fost vandute in luna februarie in Marea Britanie, cel mai bun rezultat pentru aceasta luna din 2004, informeaza BBC.

Un cetatean israelian care era urmarit in Statele Unite ale Americii pentru frauda a fost prins in Bucuresti

Un israelian care fusese expulzat din Statele Unite ale Americii in 2010 si care ulterior a fost pus sub urmarire pentru frauda, spalare de bani si facilitarea intrarii ilegale a cetatenilor straini pe teritoriul Americii a fost prin de Politia Romana in Bucuresti. Concret, el ar infiintat o firma ce recruta cetateni israelieni care intrau in SUA drept turisti, fara drept de munca, dar lucrau ilegal ca vanzatori de cosmetice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )