Libnet.ro
UNICEF

13:30

Modul in care poti deveni mai rezistent la frig

Antena3 Antena3,
Modul in care poti deveni mai rezistent la frig

Daca ai mainile si picioarele mereu reci, daca simti nevoia sa te imbraci gros in casa sau sa te invelesti cu plapuma chiar daca e cald in dormitor, de vina pot fi mai multe probleme de sanatate si. continuă pe Antena3

Horoscop. Care sunt cei mai gelosi nativi din zodiac

Sunt cateva zodii care, atunci cand sunt intr-o relatie, duc gelozia la extrem, chiar daca tradarea are loc doar in mintea lor. Un simplu gest al partenerului le face sa izbucneasca. Acestea sunt cele mai.

Croazierele, crestere de peste 20% fata de celelalte vacante. Care sunt cele mai cautate destinatii

Piata croazierelor a crescut considerabil in ultimii ani. Succesul acestor vacante se datoreaza campaniilor de promovare, dar si tarifelor tot mai scazute, care fac ca produsul sa fie accesibil unui numar tot mai mare de turisti. Pretul unei croaziere.

Care sunt cele mai renumite icoane miraculoase din Romania

Cele mai vestite icoane din tara noastra sunt : Sfanta Ana de la Manastirea Bistrita Neamt, Maica Domnului de la Manastirea Neamt, Maica Domnului de la Manastirea Dintr-un Lemn . Apoi, Maica Domnului de la.

DIETA. Factorii care iti saboteaza dieta. Care sunt cele mai comune capcane

Ti-ai propus sa slabesti, dar dietan-a dat niciun rezultat, de mai bine de o luna. Cel mai probabil faci una dintre acele greselile comune in materie de diete. Nutritionistul Sarah.

Care este cea mai cautata meserie din Romania

Meseria de sofer ramane cea mai cautata pe piata muncii din Romania, deficitul de candidati fiind generat si de atractivitatea sporita a joburilor de transport international, potrivit studiului Indexul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2506 seconds )