Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mohammed Salah, pozitiv la noul coronavirus

România Liberă România Liberă,
Mohammed Salah, pozitiv la noul coronavirus

Superstarul campioanei din Premier League, Mohammed Salah, a fost testat pozitiv la coronavirus, el . continuă pe România Liberă

VIDEO Mohamed Salah s-ar fi infectat cu noul coronavirus la nunta fratelui sau

Atacantul formatiei Liverpool Mohamed Salah s-ar fi infectat cu noul coronavirus la nunta fratelui sau, Nasr, organizata la Cairo si la care a participat in urma cu cateva zile, informeaza dailymail. co. uk.

Danut Lupu, in stare grava dupa infectarea cu noul coronavirus! A ajuns la ATI si este intubat

Danut Lupu, fost international roman, trece prin clipe foarte grele! A fost testat pozitiv cu noul coronavirus, iar starea lui s-a deteriorat destul de repede. A fost trimis la sectia ATI a Spitalului Colentina si a fost intubat. Fostul jucator de la Dinamo si Rapid a avut mari probleme la plamani, motiv pentru care sotia .

Noul coronavirus, depistat la doua ferme de nurci din Grecia

Noul coronavirus a fost depistat la nurci din doua ferme situate in nordul Greciei, a anuntat vineri un oficial din Ministerul Agriculturii, relateaza Agerpres.

Noul coronavirus a fost depistat la doua ferme de nurci din Grecia

Noul coronavirus a fost depistat la doua ferme de nurci din Grecia, anunta autoritatile elene. Tulpina depistata la nurci nu a suferit mutatii fata de cea descoperita la oameni, a anuntat ministerul.

Explozie de infectari cu noul coronavirus. Record de internari la Terapie Intensiva

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, joi, la 334. 236 cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 10. 142 de noi imbolnaviri din 35. 762 de teste efectuate. in acelasi timp sunt inregistrate 8. 510 de decese, din care 121 in ultimele 24 de ore. Numarul pacientilor internati la Terapie intensiva a ajuns la 1.

Croatul Domagoj Vida a aflat ca este infectat cu noul coronavirus la pauza meciului cu Turcia

Internationalul croat Domagoj Vida a aflat ca este infectat cu noul coronavirus la pauza meciului amical disputat, miercuri, la Istanbul cu Turcia, informeaza lesoir. be.

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu: 546 de cazuri de infectare cu noul coronavirus in instante, 3 persoane au decedat, 5 sunt la ATI (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a anuntat marti ca in instante au fost inregistrate 546 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, dar ca nu se pune problema opririi actului de.

Arsenalul cu care inaltpreasfintitului Parinte Calinic prajeste noul coronavirus: gargara, tuica si usturoi

Nu exista incaun leac impotriva noului coronavirus, insa acest lucru nu-i impiedica pe romani sa se lupte cu temutul virus cu ce au prin casa. Recent,inaltpreasfintitului Parinte.

Rusia. Trei medici s-au infectat cu noul coronavirus chiar daca au fost vaccinati cu Sputnik V

Trei medici din regiunea Altai, Federatia Rusa, s-au infectat cu coronavirus, chiar data le-a fost administrat vaccinul rusesc anti-Covid-19 Sputnik V. Ministerului rus al Sanatatii sustine ca exista cazuri cand vaccinare persoanele nu au reusit sa-si dezvolte imunitate, transmite agentia TASS.

Deputatul Emanuel Ungureanu, infectat cu noul coronavirus: Am purtat masca, am fost atent, dar, totusi, se intampla

Vicepresedintele Comisiei pentru sanatate, Emanuel Ungureanu, a anuntat pe contul sau de Facebook ca a fost infectat cu coronavirus, dezvoltand o forma medie de boala, cu dureri musculare puternice si febra, insa acum este in faza de vindecare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )