Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu: 546 de cazuri de infectare cu noul coronavirus in instante, 3 persoane au decedat, 5 sunt la ATI (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu: 546 de cazuri de infectare cu noul coronavirus in instante, 3 persoane au decedat, 5 sunt la ATI (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a anuntat marti ca in instante au fost inregistrate 546 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, dar ca nu se pune problema opririi actului de. continuă pe B1

VIDEO Predoiu: 546 de cazuri de COVID-19 in instante, trei decese Nu se pune problema opririi actului de justitie

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a anuntat marti ca in instante au fost inregistrate 546 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, dintre care cinci au ajuns la Terapie Intensiva, iar trei persoane au decedat. Nu se pune problema opririi actului de justitie, dar putem adapta regulile, a precizat Predoiu, intr-o conferinta de presa.

Catalin Predoiu, intrebat despre inactivitatea procurorilor: Stiu ca dansii lucreaza la dosare mari. Momentul in care aceste dosare se finalizeaza depinde de probe

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat marti, intr-o declaratie de presa, in legatura cu presupusa inactivitate din ultima perioada a procurorilor, ca acestia lucreaza la dosare mari, dar ca.

Ministrul Justitiei: Trei decese in randul personalului din Justitie si 546 de infectari cu SARS-CoV-2

Trei decese in randul personalului din justitie au fost inregistrate la nivelul Ministrului Justitiei, iar in acest moment sunt 546 de persoane de cazuri COVID-19 in instante, a declarat, marti, Catalin Predoiu.

Predoiu despre profesorul roman condamnat in China: A avut un ghinion teribil

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, sustine ca profesorul roman condamnat in China la 8 ani de inc.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )