Libnet.ro
UNICEF

21:15

Danut Lupu, in stare grava dupa infectarea cu noul coronavirus! A ajuns la ATI si este intubat

Playtech Playtech,
Danut Lupu, in stare grava dupa infectarea cu noul coronavirus! A ajuns la ATI si este intubat

Danut Lupu, fost international roman, trece prin clipe foarte grele! A fost testat pozitiv cu noul coronavirus, iar starea lui s-a deteriorat destul de repede. A fost trimis la sectia ATI a Spitalului Colentina si a fost intubat. Fostul jucator de la Dinamo si Rapid a avut mari probleme la plamani, motiv pentru care sotia . continuă pe Playtech

Fotbalistul Danut Lupu, intubat la ATI dupa ce a fost infectat cu coronavirus

Fostul fotbalist, Danut Lupu, este in stare grava la spital, dupa ce fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Acesta este intubat si starea lui este cu atat mai sensibila cu cat sportivul a avut mai multe probleme grave de sanatate in urma cu cativa ani.

Danut Lupu in stare grava la spital. Se lupta sa dribleze covidul

Fostul international Danut Lupu s-a infectat cu noul virus gripal si a ajuns pe patul de spital unde este intubat pentru a putea primi oxigenul necesar, anunta pagina We Love Sport.

Danut Lupu, in stare grava de sanatate. Fostul fotbalist a fost internat la ATI, dupa ce a fost confirmat cu COVID-19

Danut Lupu 53 de ani) se afla intubat la sectia ATI a Spitalului Colentina, din Bucuresti. Fostul international a fost depistat pozitiv cu COVID-19. COVID-19 s-a manifestat foarte puternic in weekend-ul.

Politist din Hunedoara in stare grava dupa ce s-a infectat cu COVID-19. Colegii cer ajutorul

Un politist din Hunedoara se afla internat in spital, dupa ce s-a infectat cu Covid 19. Colegii cer ajutorul celor care pot dona plasma.

Danut Lupu, infectat cu coronavirus - Fostul fotbalist este intubat

Danut Lupu, fost jucator la formatii precum Dinamo si Rapid, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, iar in aceste momente este internat in spital acolo unde este intubat.

Nou record de decese si pacienti in stare grava internati la ATI. Cate infectari noi s-au inregistrat

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, marti, la 314. 295 cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 7. 304 de noi imbolnaviri din 31. 005 de teste efectuate. in acelasi timp sunt inregistrate 8. 186 de decese, din care 177 in ultimele 24 de ore. Numarul pacientilor internati la Terapie intensiva a ajuns la 1093, iar rata de pozitivare este de 23,55%.

3.240 denoi infectari in 24 de ore. Numarul pacientilor internati in stare grava la ATI, in continua crestere

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, luni, la 306. 991 cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 3. 240 de noi imbolnaviri din 11. 445 de teste efectuate. in acelasi timp sunt inregistrate 8. 009 de decese, din care 130 in ultimele 24 de ore. Numarul pacientilor internati la Terapie intensiva a ajuns la 1076.

6.752 denoi infectari cu SARS-CoV-2 in 24 de ore. Numarul pacientilor internati in stare grava la Terapie Intensiva creste

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, duminica, la 276. 802 cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 6. 752 de noi imbolnaviri din 21. 552 de teste efectuate. in acelasi timp sunt inregistrate 7. 879 de decese, din care 86 in ultimele 24 de ore. Numarul pacientilor internati la Terapie intensiva a ajuns la 1056.

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu: 546 de cazuri de infectare cu noul coronavirus in instante, 3 persoane au decedat, 5 sunt la ATI (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a anuntat marti ca in instante au fost inregistrate 546 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, dar ca nu se pune problema opririi actului de.

Presedintele Ucrainei a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Presedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2, a anuntat luni serviciul sau de presa, relateaza agentia de presaAFP. Vladimir.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2062 seconds )