Libnet.ro
UNICEF

12:30

Mohsen Fakhrizadeh, creierul programului nuclear, ar fi fost ucis de o mitraliera controlata prin satelit (presa iraniana)

Hotnews Hotnews,
 Mohsen Fakhrizadeh, creierul programului nuclear, ar fi fost ucis de o mitraliera controlata prin satelit (presa iraniana)

Un oficial iranian de rang inalt din serviciile iraniene de securitate a afirmat luni ca omul de stiinta care a infiintat programul nuclear militar al republicii islamice a fost ucis cu ajutorul unor dispozitive electronice controlate de la distanta, scrie agentia de presa AP. continuă pe Hotnews

Directorul programului nuclear iranian a fost asasinat in apropiere de Teheran. Cine era Mohsen Fakhrizadeh

Mohsen Fakhrizadeh, directorul programului nuclear al Iranului, a fost asasinat vineri, 27 noiembrie,la Teheran, conformTimes of Israel. Iranul considera atacul un act de.

SEFUL AGENTIEI NUCLEARE IRANIENE: Asasinarea lui Mohsen Fakhrizadeh nu va opri programul nuclear iranian

Seful agentiei nucleare iraniene, Ali-Akbar Salehi, s-a angajat astazi ca uciderea omului de stiinta din domeniul nuclear Mohsen Fakhrizadeh sa nu opreasca si sa nu diminueze progresul programului nuclear al tarii.

Asasinarea lui Mohsen Fakhrizadeh deschide Cutia Pandorei in Orientul Mijlociu

Ministrul apararii iranian, Amir Hatami, a emis vineri, 27 noiembrie, o declaratie prin care confirma asasinarea lui Mohsen Fakhrizadh- Mahabadi, un om de stiinta iranian si arhitectul din spatele programului nuclear militar al Republicii Islamice Iran. Acesta a fost ucis intr-o ambuscada, in orasul Absard din regiunea Damavand. Fakhrizadh a fost coordonatorul proiectului AMAD pana in 2003, scrie Ioana Constantin Bercean pe blogul LARICS de pe adevarul. ro.

Pe cine acuza direct Teheranul de asasinarea omului de stiinta Mohsen Fakhrizadeh

Consiliul National al Rezistentei Iraniene CNRI), o coalitie a opozitiei iraniene in exil, cu sediul in Franta, este suspectata de asasinarea, impreuna cu Israelul, a omului de stiinta iranian in domeniul nuclear Mohsen Fakhrizadeh, acuza luni secretarul general al Consiliului Suprem de Securitate Nationala Ali Shamkhani, relateaza Reuters.

Presedintele Iranului, Hassan Rouhani, acuza Israelul de asasinarea omului de stiinta Mohsen Fakhrizadeh

Presedintele Iranului a acuzat astazi Israelul ca a asasinat un proeminent om de stiinta iranian suspectat de multa vreme ca ar fi creierul unui program nuclear secret.

AFP. Iranul se gandeste la o riposta dupa asasinarea cercetatorului in domeniul nuclear Mohsen Fakhrizadeh

Teheranul reflecta duminica la riposta sa in urma asasinarii - atribuita Israelului - a unui eminent fizician nuclear iranian, caruia autoritatile i-au adus un omagiu religios special inainte de inhumare, luni, relateaza AFP.

Ambasada Republicii Islamice Iran la Bucuresti condamna asasinarea omului de stiinta Mohsen Fakhrizadeh

Ambasada Republicii Islamice Iran la Bucuresti condamna cu tarie asasinarea omului de stiinta Moshen Fakhrizadeh intr-un mesaj transmis redactiei.

Digi24: Posibilele motivatii din spatele asasinarii sefului programului nuclear iranian

Presa din Iran a incercat, anterior asasinarii sale, sa minimalizeze importanta lui Fakhrizadeh, prezentandu-l drept un savant si cercetator implicat in dezvoltarea unui prototip de test local pentru Covid-19. insa Fakhrizadeh era insotit constant de mai multe garzi de corp, fapt ce indica seriozitatea cu care Iranul incerca sa il protejeze.

Directorul programului nuclear iranian, asasinat in apropiere de Teheran.Un act terorist!

Un om de stiinta de rang inalt care lucra in sectorul nuclear in Iran a murit din cauza ranilor, in urma unui atac asupra vehiculului sau, comis de catre niste teroristi inarmati, in apropiere de Teheran, a anuntat Ministerul iranian al Apararii intr-un comunicat, relateaza AFP.

Un ambulantier de pe malul Borcei a fost ucis de COVID-19. Ce forma a infectiei a dezvoltat

Un ambulantiee din Calarasi, care a constibuit la salvarea de vieti, a cazut la datorie in lupta cu COVID-19. Barbatul, in varsta de 57 de ani, s-a stins dupa ce a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus, dezvoltand o forma agresiva a bolii care i-a distrus plamanii rapid.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )