Libnet.ro
UNICEF

06:15

Moldovenii, cei mai mari consumatori de alcool din lume. O persoana bea 178 de sticle de vin pe an. Romania e pe locul 8

Adevărul Adevărul,
Moldovenii, cei mai mari consumatori de alcool din lume. O persoana bea 178 de sticle de vin pe an. Romania e pe locul 8

Publicatia britanica dailymail. co. uk, facand referire la o harta interactiva a consumului de alcool in lume realizata de vouchercloud. com, scrie ca Republica Moldova este pe primul loc in lume la capitolul consumul de alcool. Tara noastra este urmata de Belarus, Lituania si Rusia. continuă pe Adevărul

Spectacol cu una dintre cele mai mari si prestigioase scoli de dans din lume:Beijing Dance Academy

Aradenii sunt invitati, cu ocazia intrarii in Noul An Chinezesc, Anul Cocosului de Foc, la un eveniment cu totul special. Este vorba despre un spectacol oferit de catre Beijing Dance Academy, una dintre cele mai mari si prestigioase scoli de dans din lume.

Bunica eroina, 67 de ani, cea mai batrana mama-surogat din lume. Fiica: Initial, am crezut ca mama e nebuna

O femeie de 67 de ani din Grecia a devenit cea mai in varsta mama-surogat din lume. Femeia a purtat sarcina chiar pentru fiica ei de 43 de ani a carei conditie medicala nu ii permitea sa duca o sarcina pana la capat.

Doua carti clasice despre viata celor mai cunoscuti oameni de succes din lume

Sute de mii de carti noi sunt publicate in fiecare an, dar potrivit Entrepreneur , cele clasice raman cele mai valoroase. Nimeni nu-si doreste sa citeasca zeci de carti despre acelasi subiect, mai ales cand stii ca sunt cateva carti vechi, dar bune.

Liviu Dragnea a dezvaluit care este salariul pe care il primesc cei mai puternici oameni din stat, inclusiv liderul PSD: Mi-as dori ca aceste sume sa revina la 6.800 lei

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a dezvaluit, marti, care sunt salariile obtinute de cei mai importanti oameni din stat.

VESTE SOCANTA! Unul dintre cei mai importanti sociologi ai lumii s-a stins din viata

Zygmunt Bauman, unul dintre cei mai importanti sociologi europeni ai ultimelor decenii, s-a stins din viata luni la 91 de ani. Sociologul care a scris peste 50 de carti in care a analizat teme importante,.

Norvegia, prima tara din lume care renunta la frecventa radio FM

Norvegia va deveni prima tara din lume care va renunta la frecventa radio FM, informeaza CNN, citata de Agerpres.

Cristina Bleortu este cel mai bun student roman din strainatate

Cristina Bleortu este cel mai bun student roman din strainatate in anul academic 2015-2016. Distinctia i-a fost acordata la cea de-a opta editie a Galei Ligii Studentilor Romani din Strainatate LSRS), organizata la Palatul Parlamentului.

Cel mai infricosator hotel din lume. Vezi cum arata locul de care fug toti oamenii (FOTO)

Clovnii sunt personaje create pentru a starni rasul oamenilor prin poznele si imbracamintea lor colorata, insa nu sunt deloc putini cei care se tem de acestia. Hotelul.

Cauti o tara prietenoasa? Vezi top 25 cele mai dezvoltate, progresiste si ecologice state din lume

Dupa ce Trump a castigat alegerile din SUA si Marea Britanie a votat pentru iesirea din Uniunea Europeana, site-ul Movehub a creat un ghid pentru cei care isi doresc sa se mute in 2017 intr-o tara liberala din punct de vedere social. Potrivit.

MADR: incasarile din exportul de vin - mai mari cu 35%

Tara noastra a exportat 9. 926,7 tone de vin din struguri proaspeti, in primele noua luni ale anului trecut, in crestere cu aproape 22% fata de aceeasi perioada din 2015, cand exporturile au totalizat 8. 145,6 tone, conform balantei comerciale cu produse agroalimentare intocmita de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR) si citata de Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )