Libnet.ro
UNICEF

07:45

Norvegia, prima tara din lume care renunta la frecventa radio FM

Hotnews Hotnews,
 Norvegia, prima tara din lume care renunta la frecventa radio FM

Norvegia va deveni prima tara din lume care va renunta la frecventa radio FM, informeaza CNN, citata de Agerpres. continuă pe Hotnews

Norvegia, prima tara care introduce radioul digital

Norvegia este pregatita sa devina prima tara din lume care, saptamana viitoare, va face trecerea de la emisia radio analogica FM la emisia radio digitala, o transformare tehnologica care va fi urmarita cu atentie de alte tari care analizeaza o masura similara, transmite Reuters.

Business report:Trei orase din Romania vor avea sosele noi de centura; Peste 200 de firme sanctionate si 261 de straini depistati cu munca nedeclarata anul trecut; Mugur Isarescu, despre posibilitatea depasirii deficitului bugetar de 3% din PIB

Prima tara care introduce radioul digital. Norvegia este pregatita sa devina prima tara din lume care, saptamana viitoare, va face trecerea de la. Lista autostrazilor care se opresc inainte sa inceapa din cauza contestatiilor, amanarilor sau suspendarilor de licitatii. Valul de licitatii lansate de.

De necrezut! Copilul cu cel mai mare cap din lume a socat medicii din India (FOTO, VIDEO)

Cazul unui bebelus dintr-o familiedin India, care a fost nascut cu o malformatie a craniului, a socat pe toata lumea. Acesta este considerat copilul cu cel mai mare cap din lume, aspectul lui fiind.

Media zilnica de contracte, usor imbunatatita in prima saptamana din an

La Sibex, in prima saptamana din 2017, una scurta cu doar patru sedinte de tranzactionare, lichiditatea a fost una peste media zilnica din anul precedent, pe segmentul futures inregistrandu-se aproape 300 de contracte.

Faze Tari: Un constantean a facut baie in mare, la Mamaia, pe cod rosu de viscol; Zici ca e de pe alta planeta! El e bebelusul cu cel mai mare cap din lume; Ea este femeia care s-a culcat cu peste 10.000 de barbati

A fost concediat dupa ce s-a dus sa fie alaturi de sotia sa, care se pregatea sa nasca. Un american a fost concediat fiindca s-a. A fost inventata berea care se bea doar la dus. Asta le intrece pe toate! Anul acesta nu se mai.

FOTO. Atacatorul de la aeroportul din Florida care a ucis cinci oameni a fost arestat. El este un tanar american de origine hispanica. Autoritatile evita sa-l declare drept terorist

Autoritatile din SUA au anuntat ca tanarul hispanic Esteban Santiago este atacatorul inarmat care a ucis, vineri, cinci persoane si a ranit alte opt in aeroportul Lauderdale-Hollywood, situat la aproximativ 34 de kilometri de orasul Miami.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )