Libnet.ro
UNICEF

16:45

Moment stanjenitor pentru David Cameron la summitul NATO din Tara Galilor

România Liberă România Liberă,
Moment stanjenitor pentru David Cameron la summitul NATO din Tara Galilor

Premierul britanic David Cameron a fost victima unui moment stanjenitor la summitul NATO din Tara Galilor, cand a fost eclipsat de presedintele Barack Obama in timp ce se indrepta cu mana intinsa spre delegati pentru a-i saluta, scrie Mediafax. continuă pe România Liberă

Moment stanjenitor pentru David Cameron la summitul NATO (VIDEO)

Premierul britanic David Cameron a fost victima unui moment stanjenitor la summitul NATO din Tara Galilor, cand a fost eclipsat de presedintele Barack Obama in timp ce se indrepta cu mana intinsa spre delegati pentru a-i saluta. Intr-o inregistrare.

Republica Moldova participa in premiera la summitul NATO din Tara Galilor

La summitul NATO care incepe joi in Tara Galilor, Republica Moldova va fi reprezentata de ministrul Apararii, Valeriu Troenco. Este pentru prima data cand Chisinaul are statut de invitat la reuniunea sefilor de stat si de guvern din tarile aliantei.

Presa rusa despre summitul NATO din Tara Galilor: cel mai ostil Rusiei din ultimii 20 de ani

Summitul NATO care a reunit statele membre in Tara Galilor incepand de joi, este calificat de presa rusa ca fiind cel mai ostil fata de Rusia din ultimii 20 de ani, jurnalistii invocand atat retorica participantilor cat si deciziile care urmeaza sa fie.

Summitul NATO din Tara Galilor, sub semnul retragerii din Afganistan si al crizei din Ucraina

Summitul NATO care va avea loc pe 4 si 5 septembrie, la Newport, in Tara Galilor, va sta sub semnul retragerii din Afganistan si al agresiunii Rusiei impotriva Ucrainei. La eveniment, care se va desfasura intr-un.

Traian Basescu, Mircea Dusa si Titus Corlatean vor participa din partea Romaniei la summitul NATO din Tara Galilor

Presedintele Traian Basescu, ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, si ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, vor participa din partea Romaniei la summitul NATO din Tara Galilor, care se va.

Traian Basescu, discutii cu Obama, Merkel si Cameron la summitul NATO. Vezi FOTO

Summitul NATO de la Newport, in Marea Britanie, continua vineri cu o noua runda de discutii, evenimentul reunind peste 60 de lideri si 4. 000 de delegati pe fondul unor masuri de securitate stricte.

Ministrul Apararii Valeriu Troenco merge la summitul NATO. Ce poate obtine Moldova de la aceasta reuniune

Summitul NATO, din 4-5 septembrie, va avea efecte indirecte asupra Moldovei. Analistul militar Viorel Cibotaru spune ca la acest summit se poate veni cu sugestii pentru dezvoltarea fortelor armate din Moldova, dar si de explorare efectiva a instrumentelor existente de cooperare cu NATO.

Summitul NATO din Tara Galilor. Reprosuri intre aliati: ne dati ori nu ne dati

Statele din estul Europei cer scut si baze, americanii le reamintesc aliatilor ca trebuie sa cotizeze cu cel putin 2% din PIB la bugetul NATO.

FOTO Summitul NATO din Tara Galilor. Reprosuri intre aliati: ne dati ori nu ne dati

Crearea unei noi infrastructuri de-a lungul granitei estice a Aliantei, situatia din Ucraina si retragerea trupelor din Afganistan sunt principalele teme de discutie la reuniunea la nivel inalt de la Newport, Tara Galilor, unde are loc cel mai important Summit NATO de la Razboiul Rece incoace.

SUMMIT NATO Traian Basescu, discutii cu Barack Obama, Angela Merkel si David Cameron - FOTO

Presedintele Traian Basescu a avut o discutie scurta cu presedintele american Barack Obama, cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei, precum si cu David Cameron, premierul Marii Brla Summit-ul NATO din Tara Galilor. stire in curs de actualizare .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2444 seconds )