Libnet.ro
UNICEF

19:15

Momente dramatice in Tel Aviv! Cel putin 2 oameni au murit, iar alti 27 au fost raniti, dupa ce o macara s-a prabusit (FOTO)

B1 B1,
Momente dramatice in Tel Aviv! Cel putin 2 oameni au murit, iar alti 27 au fost raniti, dupa ce o macara s-a prabusit (FOTO)

Dezastru pe un santier din Tel Aviv! Cel putin doi oameni au murit, alti 27 au fost raniti, iar patru sunt inca prinse sub daramaturi, dupa ce o macara s-a prabusit, luni, potrivit. continuă pe B1

Explozie intr-o piata din Filipine! Cel putin 10 de oameni au murit, iar alti 60 au fost raniti

Explozie de proportii in Filipine! Cel putin zece oameni au murit, iar alti 60 au fost raniti, in urma unei deflagratii care s-a produs vineri seara in zona unei piete de noapte din orasul.

Cel putin 12 persoane au murit

ACTUALIZARE 13:40 Cel putin 12 oameni au fost ucisi si alti 52 raniti, in urma atacului sinucigas din Pakistan, anunta oficialii locali, citati de Reuters.

Tel Aviv: Zeci de morti si raniti, dupa prabusirea unei macarale pe un santier (FOTO, VIDEO)

Cel putin 30 de persoane au murit sau au fost grav ranite, dupa ce o macara s-a prabusit pe un santier din tel Aviv, informeaza RT. com. Potrivit televiziunii israeliene Channel 2, in apropierea.

FOTO + VIDEO: O macara s-a prabusit peste o cladire, la Tel Aviv. Zeci de persoane ar fi date disparute

Mai multe persoane sunt date disparute, luni, in Tel Aviv, dupa ce o macara s-a prabusit peste o cladire cu patru etaje din nordul orasului.

VIDEO+FOTO. Filipine: Cel putin zece morti in urma unei explozii

Autoritatile filipineze anunta ca cel putin zece persoane si-au pierdut viata, iar alte cateva zeci au fost ranite in urma unei explozii care a zguduit o piata din metropola Davao. Presedintele Rodrigo Duterte era in localitatea vizata de explozie, insa viceprimarul a anuntat ca acesta este in siguranta si se adaposteste intr-o sectie de politie, transmite Reuters.

Dublu atentat sinucigas comis la Kabul. Cel putin 24 de persoane au fost ucise si alte 91 au fost ranite

Cel putin 24 de persoane au fost ucise si alte 91 au fost ranite, intre care numerosi civili, intr-un dublu atentat sinucigas comis de talibani la o ora de varf in apropierea Ministerului af.

Cel putin 24 de morti intr-un dublu atentat in incinta Ministerului Apararii din Afghanistan: Talibanii au revendicat atacurile asupra institutiei din capitala Kabul

Cel putin 24 de persoane au decedat, in urma unui dublu atentat care a avut loc in incinta Ministerului Apararii de la Kabul, au anuntat autoritatile afgane, potrivit site-ului agentiei The Associated.

Cel putin 24 de morti intr-un dublu atentat sinucigas comis la Kabul

Cel putin 24 de persoane au fost ucise si alte 91 ranite intr-un dublu atentat sinucigas comis de talibani la Kabul, a declarat un oficial afgan, citat de Reuters.

Explozii in mai multe orase siriene. Cel putin 26 de persoane au murit, 45 au fost ranite

Cel putin 26 de persoane au murit si 45 au fost ranite, luni, in urma unor atacuri cu bomba, care au avut loc in mai multe orase din Siria.

Cel putin 38 de morti dupa ciocnirea unui autobuz cu o autocisterna in Afganistan

Cel putin 38 de persoane au murit iar alte 28 au fost ranite dupa ce un autobuz si o autocisterna au intrat in coliziune, pe o sosea din Afganistan.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )