Libnet.ro
UNICEF

16:45

Momente emotionante la Notre Dame. Multimea canta, in timp ce vin mesaje de incurajare de pe tot mapamondul - VIDEO

Antena3 Antena3,
Momente emotionante la Notre Dame. Multimea canta, in timp ce vin mesaje de incurajare de pe tot mapamondul - VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a transmis luni un mesaj in care arata ca Romania este alaturi de Franta in contextul incendiului de la catedrala Notre-Dame. in tot acest timp, multimea adunata in jurul. continuă pe Antena3

Sefii de state din toata lumea, reactii emotionante dupa tragedia de la Notre-Dame! Ce spune presedintele Iohannis despre flacarile ce au mistuit 850 de ani de istorie

Scena internationala a fost cutremurata, luni, de tragedia de la Catedrala Notre-Dame, acolo unde monumentul civilatiei crestine din Europa, care a fost ridicat in 1345, a fost cuprins de flacari. Liderii.

Incendiu la Notre Dame. Povestea impresionanta a catedralei Notre Dame din Paris

Catedrala Notre-Dame de Paris este catedrala arhiepiscopiei catolice din Paris. A fost evanghelizata in secolul al XIII-lea si este una din cele mai vechi catedrale gotice din Franta. Citeste si: Catedrala.

FOTO/VIDEO Catedrala Notre-Dame, una dintre emblemele Parisului, devastata de un incendiu violent / Acoperisul monumentului s-a prabusit / Macron: Vom reconstrui Notre-Dame

Catedrala Notre-Dame din Paris a fost devastata luni seara de un incendiu violent care a facut ca acoperisul, dar si sageata celui mai vizitat monument istoric din Europa sa se prabuseasca, provocand emotii imense in Franta si in lume. Nu exista raniti. Pompierii au reusit sa salveze in intregime structura edificiului. Incendiul este posibil sa fie legat de lucrarile de renovare. Vom reconstrui Notre-Dame. Ce a fost mai rau a fost evitat, a declarat presedintele Macron. -------02:30 Un important om de afaceri francez a promis o donatie de o suta de milioane de euro pentru reconstructia catedralei01:00 Ce stim pana acum despre distrugerile suferite: acoperisul si turla sageata s-au prabusit, dar structura a fost salvata in intregime; turnul nordic a rezistat, doar unul dintre vitralii. FOTO Cum arata catedrala Notre-Dame dupa incendiu FOTOGALERIE Notre Drame. Principalele titluri din presa francezaTrei semnale de presa trase de-a lungul timpului despre problemele catedralei.

LIVETEXT FOTO VIDEO Catedrala Notre-Dame, una dintre emblemele Parisului, devastata de un incendiu violent / Acoperisul monumentului s-a prabusit / Macron: Vom reconstrui Notre-Dame

Catedrala Notre-Dame din Paris este devastata luni seara de un incendiu violent care a facut ca acoperisul, dar si sageata celui mai vizitat monument istoric din Europa sa se prabuseasca, provocand emotii imense in Franta. Cladirea a fost evacuata. Nu exista raniti. Structura cladirii pare sa fi fost salvata totusi in integritatea sa. Incendiul este posibil legat de lucrarile de renovare, Vom reconstrui Notre-Dame. Ce a fost mai rau a fost evitat, chiar daca batalia nu este inca pe deplin castigata, a declarat presedintele Macron. -------01:35 Pe contul de Twitter al Catedralei sunt postate primele poze cu interiorul vezi in continut)01:00 Recapitulare. Ce stim pana acum despre distrugerile suferite: acoperisul si turla sageata s-au prabusit, dar coloana de piatra de sustinere nu este afectata, doar unul dintre vitralii care era an renovare a picat; cele 16 statui au fost date jos acum 4 zile pentru renovare; din incendiu au fost recuperate atat Coroana de Spini a Mantuitorului, cat si Tunica Sf. Ludovic si mai multe obiectele importante sunt in siguranta00:45 Macron: Vom reconstrui Notre-Dame. Ce a fost mai rau a fost evitat, chiar daca batalia nu este inca pe deplin castigata.

Incendiu la Notre Dame. Arhiepiscopul Ioan Robu: Este o drama, o lovitura grea pentru Biserica Catolica

Catedrala Notre-Dame din Paris a fost cuprinsa de un incendiu foarte violent luni seara, care a dus la prabusirea turlei monumentului istoric cel mai vizitat din Europa. Citeste si: Catedrala Notre Dame.

Incendiu la Notre Dame. Jurnalist roman la Paris: Nu este exclusa varianta unui atentat terorist

Catedrala Notre-Dame din Paris a fost cuprinsa de un incendiu foarte violent luni seara, care a dus la prabusirea turlei monumentului istoric cel mai vizitat din Europa. Citeste si: Catedrala Notre Dame.

Notre Dame: reactia lui Trump cu privire la incendiul care a socat Parisul

Catedrala Notre Dame a fost cuprinsa de flacari in seara zilei de 15 aprilie. Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a comentat pe Twitter dezastrul din Paris. E groaznic sa vezi incendiul major care a cuprins catedrala Notre Dame din Paris. Poate ca ar trebui ca pompierii sa intervina aerian pentru a stinge incendiul.

Notre Dame, in flacari: imaginile care iti arata proportiile dezastrului

Notre Dame, catedrala simbol din Paris, e in flacari. Echipele de pompieri incearca sa controleze incendiul, dar operatiunea nu-i deloc simpla. Incendiul a izbucnit la ora 19:50, ora Romaniei. Un incendiu devastator a cuprins catedrala Notre Dame din Paris in seara zilei de 15 aprilie. La ora 19:50, ora Romaniei, au aparut primele informari cu [] .

Momentul in care flesa catedralei Notre Dame s-a prabusit - VIDEO

Flesa octogonala in forma de sageata a Catedralei Notre-Dame din Paris, cuprinsa de un incendiu urias, s-a prabusit. Flesa originala a fost construita undeva intre 1220 si 1230, refacuta in secolul 1.

Catedrala Notre Dame din Paris, cuprinsa de flacari. Flesa catedralei s-a prabusit - FOTO si VIDEO LIVE

Un incediu a fost raportat luni seara, la catedrala Notre Dame din Paris. in curs de actualizare. Notre Dame is burning notredame pic. twitter. com/xyhQtBhOTs stephan wembacher @wembacher).

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )