Libnet.ro
UNICEF

19:30

Monica Anisie: Elevii din 7.116 scoli merg la cursuri, in 2.711 se aplica scenariul hibrid, iar in 101 scoli copiii vor invata online

Hotnews Hotnews,
 Monica Anisie: Elevii din 7.116 scoli merg la cursuri, in 2.711 se aplica scenariul hibrid, iar in 101 scoli copiii vor invata online

Ministrul Educatiei Monica Anisie a anuntat joi, dupa o sedinta la minister la care a participat si vicepremierul Raluca Turcan, ca de luni elevii din 7. 116 scoli merg la cursuri, in alte 2. 711 va fi aplicat scenariul hibrid, iar copiii din 101 scoli vor invata online, precizand ca inca sunt asteptate date din unele judete, informeaza News. ro. continuă pe Hotnews

Monica Anisiei: Elevii din 7.116 scoli merg la cursuri, in 2.711 se aplica scenariul hibrid, iar in 101 scoli copiii vor invata online

Ministrul Educatiei Monica Anisiei a anuntat joi, dupa o sedinta la minister la care a participat si vicepremierul Raluca Turcan, ca de luni elevii din 7. 116 scoli merg la cursuri, in alte 2. 711 va fi aplicat scenariul hibrid, iar copiii din 101 scoli vor invata online, precizand ca inca sunt asteptate date din unele judete, informeaza News. ro.

Monica Anisie: Cel putin 101 scoli din tara se incadreaza in scenariul rosu Datele sunt provizorii, se asteapta deciziile de la nivelul Capitalei si din alte 12 judete (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat joi seara ca 101 scoli din tara se incadreaza in scenariul rosu, adica elevii vor incepe noul an scolar facand cursuri online. Datele sunt insa provizorii.

Peste 100 de unitati scolare au ales scenariul rosu, iar elevii vor invata exclusiv in mediul online

Ministrul Educatiei Monica Anisiei a anuntat joi, dupa o sedinta la Ministerul Educatiei la care a participat si vicepremierul Raluca Turcan, ca elevii din 7. 116 scoli merg la cursuri, in alte 2. 711 va fi aplicat scenariul hibrid, iar copiii din 101 scoli vor invata online, precizand ca inca sunt asteptate date din unele judete.

Profesorii se tem ca elevii ii vor inregistra la cursurile online. Monica Anisie: Vom elabora un document pentru a-i linisti pe colegi, dar nu asta trebuie sa-i sperie. Sa ne concentram pe predare

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat, marti seara, ca mai multi profesori si-au manifestat ingrijorarea cu privire la faptul ca elevii le pot inregistra si stoca orele predate online. Anisie a.

Monica Anisie, despre ce se va intampla cu elevii care nu mai pot tine masca pe fata

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a incercat sa explice ce se va intampla cu elevii care vor simti nevoia sa isi dea masca jos, avand in vedere perioada lunga de timp pe care acestia vor fi obligati sa o poarte zilnic.

Educatia in sistem hibrid, o provocare. Monica Anisie: Sincer, sincer va spun ca si eu ma gandesc cum as putea sa-mi tin lectia cu elevii mei. Fiecare profesor trebuie sa se adapteze

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat ca parintii vor putea opta pentru scoala exclusiv online doar in situatiile in care copiii au o boala, iar o eventuala infectare cu coronavirus o va agrava, sau.

A inceput anul scolar in Romania. La ce scoli merg deja elevii romani si cum decurg orele

In timp ce statul sta inca pe ganduri, clopotelul a sunat deja pentru unele scoli din Romania. Unii Profesori predau deja de o saptamana. La ce scoli merg deja elevii romani si cum decurg orele O profesoara de la o scoala privata din Brasov, preda elevilor de o saptamana. Au fost create circuite cu sens .

MONICA ANISIE: Am recomandat sa nu se organizeze festivitati de inceput de an scolar

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat, miercuri seara, ca a recomandat inspectorilor scolari generali sa nu organizeze festivitati la inceputul anului scolar, precizand insa ca directorii unitatilor de invatamant deja luasera decizia sa nu faca astfel de manifestari.

MONICA ANISIE: Multi parinti doresc sa isi mute copiii din sistemul privat catre cel de stat

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, afirma ca are date conform carora multi dintre parintii care aveau copiii inscrisi in invatamantul privat au facut demersuri pentru a-i transfera la unitatile de invatamant de stat. Anisie sustine ca nu stie care sunt motivele acestui fenomen.

Monica Anisie, despre reducerea programei scolare:Ceea ce am putut sa fac a fost sa reduc programa pentru examenele nationale

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a afirmat, referitor la o reducere a programei scolare, ca nu este vorba neaparat despre acest lucru, dar ca s-ar putea recomanda profesorilor cateva continuturi care sa se concentreze asupra competentelor cheie care trebuie dezvoltare copiilor. Ceea ce am putut sa fac a fost sa reduc programa pentru examenele nationale, a spus Anisie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )