Libnet.ro
UNICEF

19:00

Monica Davidescu a castigat procesul cu Pro TV! Iata cati bani ar primi!

ADPM ADPM,
Monica Davidescu a castigat procesul cu Pro TV! Iata cati bani ar primi!

Monica Davidescu a castigat procesul cu Pro TV, dupa ce s-a accidentat grav la Dansez pentru tine si a trebuit sa plateasca operatii si spitalizare si sa piarda multe contracte profesionale. Iata cati bani ar urma sa primeasca. continuă pe ADPM

TVR ataca Pro TV: Moment of Silence s-a transformat in Moment of Scandal. Cati bani a investit postul public in Eurovision 2016

Televiziunea Romana critica intentia Pro TV de a difuza Eurovision 2016, dupa ce postul public a pierdut acest drept din cauza datoriilor catre organizatorii concursului, acuzand postul comercial ca incearca sa profite de situatie pentru a-si spori capitalul de imagine.

Eurovision va fi transmis de Pro TV?

Eurovision va fi transmis de Pro TV? Astfel de zvonuri au inceput sa apara de putin timp, dupa ce reprezentantii Pro TV le-ar fi propus celor de la EBU sa preia drepturile de difuzare a concursului international. Iata ce s-a intamplat.

EBU a refuzat oferta Pro TV de a prelua Eurovision! Iata ce a declarat!

EBU a refuzat oferta Pro TV de a prelua Eurovision. Motivul invocat este ca televiziunea comerciala din Romania nu este membru al uniunii si, prin urmare, nu are dreptul de a difuza programele aflate in portofoliul sau.

ASF a castigat procesul cu fostul presedinte CSA, Constantin Buzoianu

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a anuntat ca a castigat pe fond peste 60% din litigiile de munca in care este implicata, o parte dintre ele fiind deschise de fosti angajati ai CNVM, CSA si CSSPP.

Pro TV lupta pentru Eurovision! TVR crede ca Ovidiu Anton a picat in capcana

Pro TV lupta pentru a obtine drepturile de difuzare a editiei Eurovision 2016 in Romania si pentru ca Ovidiu Anton sa participe, intr-un final, la concurs. In acelasi timp, reprezentantii TVR se declara deranjati de interventia Pro TV, dupa ce au investit bani si munca in pregatirile Selectiei Nationale si in promovarea lui Ovidiu Anton peste hotare.

Scrisoarea deschisa Pro TV catre organizatorii Eurovision 2016: Suntem pregatiti sa le dam romanilor si lui Ovidiu posibilitatea sa intre in concurs

Directorul general al postului Pro TV, Aleksandras Cesnavicius, semneaza o scrisoare deschisa adresata oficialilor European Broadcasting Union EBU), in care ii invita sa isi reconsidere decizia de a exclude Romania de la Eurovision 2016 si sa caute impreuna solutiile pentru participarea lui Ovidiu Anton la concursul din Stockholm si pentru ca Eurovision 2016 sa fie difuzat si in Romania, la Pro TV.

Reactia directorului general Pro TV duparefuzul organizatorilor Eurovision 2016

Reprezentantii Pro TV critica modul in care European Broadcasting Union EBU) au ales sa le refuze oferta de a difuza Eurovision 2016, declarandu-se neplacut surprinsi sa afle raspunsul organizatiei europene prin intermediul unui mesaj publicat pe Facebook.

Operatiunea Anton la Eurovision: cate semnaturi a strans petitia lansata de Pro TV - Comentariile arata ca suntem uniti

Reprezentantii Pro TV anunta ca intr-o singura zi mii de persoane au semnat petitia prin care se cere participarea lui Ovidiu Anton la Eurovision 2016 si difuzarea competitiei in Romania, dupa ce Televiziunea Romana a pierdut aceste drepturi din cauza neplatii datoriilor catre organizatorii concursului european.

Marciuc, dupa ce Pro TV a anuntat intentia de a difuza Eurovision 2016: Interesul pentru eveniment a crescut brusc. Ar fi pacat sa nu transmita TVR

Iuliana Marciuc, producatorul Selectiei Nationale Eurovision 2016, reactioneaza dupa ce Pro TV si-a anuntat intentia de a difuza competitia si dezaproba gestul postului comercial, fiind de parere ca Televiziunea Romana a investit resurse considerabile in acest proiect, de multe ori fiind criticata pentru acest lucru, subliniind ca odata cu excluderea Romaniei interesul pentru eveniment a crescut brusc.

Pro TV lanseaza o petitie de sustinere a participarii lui Ovidiu Anton la Eurovision

Pro TV lanseaza o petitie online pentru sustinerea participarii lui Ovidiu Anton la concursul Eurovision din acest an, a anuntat astazi Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro TV, se arata intr-un comunicat al televiziunii remis redactiei.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1947 seconds )