Libnet.ro
UNICEF

13:45

Monica Macovei: Parlamentul trebuie sa scape Romania de rusinea numita Victor Ponta

B1 B1,
Monica Macovei: Parlamentul trebuie sa scape Romania de rusinea numita Victor Ponta

Monica Macovei este de parere ca Parlamentul trebuie sa scape Romania de Victor Ponta, scrie Agerpres. intr-un comunicat remis Agerpres, Macovei spune ca Parlamentul trebuie sa scape Romania de rusinea numita. continuă pe B1

Macovei: Parlamentul trebuie sa scape Romania de rusinea numita Victor Ponta

Europarlamentarul Monica Macovei a transmis vineri o declaratie de presa in care solicita inceperea urmaririi penale impotriva sefului Guvernului.

Monica Macovei: Romania poate ajunge un paradis infractional. Parlamentarii au devenit mai sofisticati, au invatat din greselile trecute. Acum fac mai multe legi, fiecare schimba cate un articol-doua

Eurodeputata Monica Macovei, presedinta interimara a Partidului M10, avertizeaza ca viitorul e plin de infractionalitate nepedepsita in Romania si ca modificarile incepute de parlamentari pentru.

Interviu cu Monica Macovei: Romania poate ajunge un paradis infractional

Eurodeputata Monica Macovei, presedinta interimara a Partidului M10, avertizeaza ca viitorul e plin de infractionalitate nepedepsita in Romania si ca modificarile incepute de parlamentari pentru Codurile Penal si de Procedura Penala sunt extrem de riscante .

Monica Macovei sustine ca are trei motive pentru care este dezamagita de Klaus Iohannis: Promulgarea legii alegerilor locale, printre nemultumirile eurodeputatului

Europarlamentarul Monica Macovei a declarat joi ca are cel putin trei motive pentru care este dezamagita de presedintele Klaus Iohannis. Totusi, aceasta precizeaza ca nu regreta ca l-a votat pe Iohannis la.

Monica Macovei: Votul in cazul Dan Sova a fost blat

Europarlamentarul Monica Macovei, a declarat, joi, in cadrul emisiunii X-Press, de pe B1 TV, ca votul din Senat, in cazul lui Dan Sova, a fost un blat.

Monica Macovei: Votul in cazul Dan Sova a fost blat. Data viitoare s-ar putea sa fie unul din PNL si va fi serviciu contra serviciu

In cadrul emisiunii X-Press, de pe B1 TV, europarlamentarul Monica Macovei a declarat ca votul in cazul lui Dan Sova a fost un blat. Votul in cazul Dan Sova a fost blat. in primul rand au lispit cei.

Monica Macovei: Votul in cazul Dan Sova a fost blat. Data viitoare s-ar putea sa fie unul din PNL si va fi serviciu contra serviciu (VIDEO)

In cadrul emisiunii X-Press, de pe B1 TV, europarlamentarul Monica Macovei a declarat ca votul in cazul lui Dan Sova a fost un blat. Votul in cazul Dan Sova a fost blat. in primul rand au lispit cei.

Monica Macovei a depus actele de inregistrare a Partidului M10: Hai sa mai incercam o data!

Europarlamentarul Monica Macovei a anuntat ieri ca a depus la Tribunalul Bucuresti documentele de inregistrare a partidului sau, coagulat dupa alegerile prezidentiale. Cu acest prilej, Macovei le-a trimis si un indemn sustinatorilor sai, la scurt timp dupa ce mai multi colaboratori apropiati ai eurodeputatei au anuntat ca parasesc proiectul politic.

Monica Macovei: Cum sa se ridice MCV daca Senatul Romaniei respinge o cerere de ridicare a imunitatii? Ponta si Sova sa raspunda de ce nu intram in Schengen

Liderul M10 Monica Macovei le cere premierului Victor Ponta si senatorului Dan Sova sa justifice neintegrarea Romaniei in Schengen. intr-un comunicat remis B1 TV intitulat Ponta si Sova sa raspunda de ce nu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )