Libnet.ro
UNICEF

05:45

Monica Niculescu, eliminata in primul tur la US Open

Online Sport Online Sport,
Monica Niculescu, eliminata in primul tur la US Open

Jucatoarea Monica Niculescu a fost eliminata, luni, in primul tur la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului. continuă pe Online Sport

Asa am trait Ana Bogdan cu Harriet Dart in primul tur la US Open

Am transmis aici live text desfasurarea partidei dintre Ana Bogdan si britanica Harriet Dart din primul tur la US Open.

US Open: Monica Niculescu, invinsa in trei seturi de Dayana Yastremska

Monica Niculescu 105 WTA) a parasit US Open-ul inca din runda inaugurala, fiind invinsa de Dayana Yastremska 32 WTA). Dupa ce a cedat primul set cu 6-4, Monica a facut o demonstratie de tenis in actul secund, impunandu-se cu 6-1. Setul decisiv a fost insa controlat de Yastremska, scor 6-2, care a obtinut astfel calificarea in turul al doilea al ultimului Grand Slam al anului.

Monica Niculescu, o luptatoare: Romanca a stat pe teren aproape doua ore in meciul ei de debut la US Open 2019

La putin timp dupa ce US Open a inceput cu un rezultat pozitiv pentru Romania, Ana Bogdan 152 WTA) trecand in turul II, Monica Niculescu 105 WTA) si-a masurat fortele cu o adversara mult mai bine clasata.

US Open: Ana Bogdan si Monica Niculescu debuteaza luni - Programul meciurilor

Ana Bogdan 152 WTA), venita din calificari, si Monica Niculescu 105 WTA) sunt primele jucatoare din Romania care vor juca luni la US Open, in prima zi de intreceri din cadrul ultimului Grand Slam al anului. Prima care va intra in scena va fi Bogdan, impotriva britanicei Harriet Dart, de la ora 18:00 ora Romaniei).

US Open: Angelique Kerber si Caroline Garcia, eliminate in primul tur; Victorii dificile pentru Ashleigh Barty si Karolina Pliskova

Prima zi a intrecerilor de la US Open a oferit deja primele surprize pe tabloul de simplu feminin. Angelique Kerber favorita 14) si Caroline Garcia 27) au parasit competitia inca din primul tur, fiind invinse de Kristina Mladenovic 54 WTA), respectiv Ons Jabeur 62 WTA). in schimb, favoritele Ashleigh Barty 2) si Karolina Pliskova 3) au fost nevoite sa munceasca serios pentru a obtine calificarea in runda a doua a Grand Slam-ului de la New York.

US Open: Nicole Gibbs (135 WTA), adversara Simonei Halep din primul tur Partida are loc marti, dupa ora 20:00 - Programul sportivilor romani

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, va evolua, marti, cu o jucatoare venita din calificari, americanca Nicole Gibbs, locul 135 WTA, in primul tur al US Open, ultimul Grand Slam al anului.

Finala din primul tur la US Open: Serena Williams contra Maria Sharapova

US Open din acest an incepe in forta pe tabloul cu un meci de cinci stele pe tabloul feminin.

Simona Halep si-a aflat adversara din primul tur de la US Open. Pe cine va intalni jucatoarea noastra si care e scorul intalnirilor directe

Simona Halep si-a aflat adversara din primul tur de la US Open, ultimul Grand Slam al anului, care incepe luni la New York.

Monica Niculescu, la un pas de inca un trofeu. Romanca joaca azi finala la Bronx Open

Perechea Monica NiculescuMargarita Gasparyan RomaniaRusia) s-a calificat in finala probei de dublu din cadrul turneului Bronx Open.

WTA Bronx: Monica Niculescu si Margarita Gasparyan, invinse in finala probei de dublu

Perechea Monica NiculescuMargarita Gasparyan RomaniaRusia) a pierdut, vineri, finala probei de dublu din cadrul turneului Bronx Open, cu premii totale de 250. 000 de dolari.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )