Libnet.ro
UNICEF

09:15

Monica Niculescu, eliminata de Radwanska in turul secund al turneului de la Montreal

Hotnews Hotnews,
 Monica Niculescu, eliminata de Radwanska in turul secund al turneului de la Montreal

Jucatoarea romanca de tenis Monica Niculescu, ocupanta locului 61 in clasamentul mondial WTA, a pierdut, miercuri, scor 1-6, 5-7, meciul disputat impotriva sportivei Agnieszka Radwanska din Polonia, in turul doi al turneului de la Montreal Canada), dotat cu premii totale de 2,413,663 de dolari. continuă pe Hotnews

Monica Niculescu ajunge in turul 2 la Montreal

Jucatoarea Monica Niculescu s-a calificat, marti seara, in turul secund al turneului WTA Premier Mandatory de la Montreal, dotat cu premii totale in valoare de 2. 7 milioane de dolari.

Monica Niculescu, eliminata de Agnieszka Radwanska

Parcursul Monicai Niculescu in proba de simplu a turneului de la Montreal a luat sfarist, miercuri seara, in turul al doilea.

Montreal: Programul sportivelor romane - Monica Niculescu si Simona Halep vor evolua miercuri

Monica Niculescu 61 WTA) o va infrunta pe Agnieszka Radwanska 4 WTA), favorita numarul 4, in turul secund al turneului WTA de la Montreal. In optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Montreal, perechea Simona Halep/ Monica Niculescu va juca impotriva perechii ucrainene formate din Kateryna Bondarenko si Olga Savchuk.

Simona Halep si Monica Niculescu s-au calificat in turul 2 la dublu in turneul de la Montreal

Jucatoarele Simona Halep si Monica Niculescu s-au calificat, luni noapte, in turul secund al probei de dublu din cadrul turneului WTA Premier Mandatory de la Montreal Canada).

Monica Niculescu iroseste trei mingi de set, pierde meciul cu Radwanska. Se stie adversara Simonei Halep

Monica Niculescu a pierdut cu 6-1, 7-5 confrutnarea cu oploneza Agnieszka Radwanska din turul al doilea de la Rogers Cup Montreal).

Montreal: Programul sportivelor romane - Simona Halep si Monica Niculescu vor evolua marti

Monica Niculescu va debuta marti la turneul de la Montreal, unde o va intalni pe jucatoarea Jelena Ostapenko - 40 WTA Letonia), in primul tur al competitiei. Simona Halep, numarul cinci mondial, evolueaza din turul secund si o va infrunta pe australianca de origine rusa Daria Gavrilova 46 WTA). Meciurile vor fi transmise in direct la Dolce Sport 2.

Monica Niculescu s-a calificat in turul al doilea la Montreal

Jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu s-a calificat, marti, in runda a doua a turneului WTA de la Montreal, dotat cu premii totale de 2. 663 dolari, dupa ce a dispus de letona Jelena Ostapenko in trei seturi, cu 3-6, 7-5, 6-1, informeaza Agerpres.

Victorie la Montreal pentru echipa formata din Simona Halep si Monica Niculescu: SiMonica s-a calificat in turul al doilea al competitiei

SimonaHalepsi Monica Niculescu s-au calificat in turul al doilea al probei de dublu de la Montreal, informeaza Prosport. Cele doua au trecut fara probleme de echipa formata din Gabriela Dabrowski.

Simona Halep si Monica Niculescu fac echipa la Montreal

Jucatoarele romane Simona Halep si Monica Niculescu 23 WTA la dublu) vor evolua impotriva cuplului Gabriela Dabrowski - Canada 44 WTA la dublu)/Alla Kudriavteva - Rusia 25 WTA la dublu), in primul tur al probei de dublu a turneului de la Montreal. Meciul este programat ultimul pe Terenul 9 si va incepe dupa ora 22:30. Partida este transmisa in direct la Dolce Sport si Live Score pe HotNews. ro.

Simona Halep si Monica Niculescu, calificate in optimile probei de dublu la Montreal

Perechea alcatuita din jucatoarele romane de tenis Simona Halep si Monica Niculescu s-a calificat, luni, in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Montreal, dotat cu premii totale de 2. 663 dolari, dupa 6-3, 6-2 cu cuplul Gabriela Dabrowski Canada)/Ala Kudriavteva Rusia), informeaza Agerpres.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )