Libnet.ro
UNICEF

09:45

Monopolul OPCOM se intoarce la vot in comisii

Adevărul Adevărul,
Monopolul OPCOM se intoarce la vot in comisii

Plenul Camerei Deputatilor a retrimis la comisia de industrii, marti, pentru a doua oara, raportul de adoptare a OUG 64, prin care producatorii erau obligati sa tranzactioneze minim 70% din productia de gaze pe OPCOM. Platforma ar fi obtinut astfel statutul de monopol, in detrimentul Bursei Romane de Marfuri. continuă pe Adevărul

Comisia juridica a Camerei Deputatilor respinge urmarirea penala a Rovanei Plumb

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a respins luni solicitarea Directiei Nationale Anticoruptie referitoare la incuviintarea efectuarii urmaririi penale a fostului ministru al Mediului Rovana.

Deputatii au decis retrimiterea la Comisii a Legii tranzactionarii gazelor

ACTUALIZARE 14:45 Plenul Camerei Deputatilor a decis astazi retrimiterea la Comisii a proiectului de aprobare a Ordonantei de Urgenta OUG) nr. A fost retrimis Comisiei pentru industrii, in vederea intocmirii unui nou raport, in termen de doua saptamani, proiectul de Lege privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 64/2016 pentru modificarea si completarea Legii energiei electrice si a gazelor naturale nr. 123/2012 PL-x 110/2017) - lege ordinara, potrivit unui comunicat de presa al Camerei Deputatilor. *ACTUALIZARE 13:50 Razvan Nicolescu: Marele castigator al modificarilor legislative initiate de Iulian Iancu sunt cei de la Gazprom ---------- Plenul Camerei Deputatilor dezbate, astazi, proiectul de lege privind aprobarea OUG nr. 64/2016 pentru modificarea Legii energiei electrice si a gazelor naturale.

Deputatii au decis retrimiterea la Comisii a proiectului de aprobare a OUG nr. 64/2016

ACTUALIZARE 14:45 Plenul Camerei Deputatilor a decis astazi retrimiterea la Comisii a proiectului de aprobare a Ordonantei de Urgenta OUG) nr. *ACTUALIZARE 13:50 Razvan Nicolescu: Marele castigator al modificarilor legislative initiate de Iulian Iancu sunt cei de la Gazprom ------ Plenul Camerei Deputatilor dezbate, astazi, proiectul de lege privind aprobarea OUG nr. 64/2016 pentru modificarea Legii energiei electrice si a gazelor naturale.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )