Libnet.ro
UNICEF

20:00

Monopostul , condus de Michael Schumacher, a fost vandut la licitatie pentru 1,7 milioane de dolari

B1 B1,
Monopostul , condus de Michael Schumacher, a fost vandut la licitatie pentru 1,7 milioane de dolari

Monopostul , in care Schumacher a castigat titlul in 1998 a fost licitat pentru suma de 1,7 milioane de dolari, in cadrul unei licitatii in scopuri caritabile. Evenimentul, Super Saturday, care are loc. continuă pe B1

Michael Schumacher nu va mai fi niciodata Schumacher. Verdictul CRUNT dat de un neurochirurg fostului pilot de Formula 1

Chiar daca supravietuieste, Michael Schumacher nu va mai fi Schumacher, este de parere un neurochirurg renumit din Londra, scrie dailymail. co. uk. in timp ce medicii de la Grenoble dau declaratii potrivit carora.

Managerul lui Michael Schumacher anunta, pentru prima data, ca acesta se afla in stare stabila si nu critica

Managerul lui Michael Schumacher a declarat ca fostul pilot de Formula 1 este in stare stabila, aceasta fiind pentru prima data cand nu se foloseste sintagma stare critica in descrierea starii de.

Starea medicala a lui Michael Schumacher, evaluata de doi specialisti in afectiuni ale creierului

Michael Schumacher se afla in a 20-a zi de coma indusa, dupa ce pe 29 decembrie 2013 a suferit un accident pe partia de schi. in acest context, doi specialisti in afectiuni ale creierului au comentat starea pilotului de Formula 1.

Este grav! Michael Schumacher, in coma pe viata?

Michael Schumacher nu si-a revenit inca dupa accidentul suferi la schi la sfarsitul lunii decembrie. Medicii il tin inca in coma indusa si au aparut informatii ca ar putea ramane asa mult timp de acum inainte.

Apartamentul situat la cea mai mare inaltime din Romania a fost vandut cu 372.000 de euro

Apartamentul situat la cea mai mare inaltime din Romania, amplasat in ansamblul rezidential Asmita Gardens din Bucuresti, a fost vandut pentru 372. 000 euro, se arata intr-un comunicat al Euro Insol, administratorul judiciar al companiei.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2634 seconds )