Libnet.ro
UNICEF

17:15

Monstruozitati vestimentare la malul marii! Cum au vrut sa atraga atentia fitosii de 1 mai

ADPM ADPM,
Monstruozitati vestimentare la malul marii! Cum au vrut sa atraga atentia fitosii de 1 mai

Din dorinta de a iesi in evidenta, fitosii de pe plaiurile mioritice nu s-au dat in laturi de la nimic la petrecerile de 1 mai, de la malul marii. Atunci cand vine vorba despre vestimentia lor, stridenta si opulenta sunt cuvintele cele mai potrivite. Iata ce stil vestimentar au adoptat multi din cei care au ajuns la petrecerile de fita de 1 mai. continuă pe ADPM

Monstruozitati la malul marii! Cum au vrut sa atraga atentia fitosii de 1 mai

Din dorinta de a iesi in evidenta, fitosii de pe plaiurile mioritice nu s-au dat in laturi de la nimic la petrecerile de 1 mai, de la malul marii. Atunci cand vine vorba despre vestimentia lor, stridenta si opulenta sunt cuvintele cele mai potrivite.

[P] Dedeman si schimba logo-ul ca sa atraga atentia asupra sigurantei la locul de munca

Anual, pe 28 aprilie se comemoreaza victimele accidentelor de munca din intreaga lume, cu ocazia Zilei Mondiale a Sanatatii si Securitatii in Munca. Cu Romania pe primul loc in topul accidentelor de munca conform unui studio Eurostat cu date din 2014), cel mai mare retailer de materiale de constructii din tara vrea sa atraga atentia asupra fenomenului care duce la moartea a 7 din 100. 000 de romani. Catelul Dedeman renunta la casca de protectie intr-un demers de constientizare a importantei sigurantei pe santiere.

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )