Libnet.ro
UNICEF

13:45

Montreal: Simona Halep vs Svetlana Kuznetsova 3-6, 6-1, 6-1/ Simona Halep s-a calificat in semifinale si a urcat pe locul 4 in clasamentul WTA

Hotnews Hotnews,
 Montreal: Simona Halep vs Svetlana Kuznetsova 3-6, 6-1, 6-1/ Simona Halep s-a calificat in semifinale si a urcat pe locul 4 in clasamentul WTA

Simona Halep, favorita numarul 5, s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Montreal, dupa ce a invins-o in trei seturi, scor 3-6, 6-1, 6-1, pe rusoaica Svetlana Kuznetsova 11 WTA), cap de serie numarul 9, in sferturile de finala ale competitiei. Dupa aceasta victorie, romanca a urcat un loc in clasamentul mondial, aflandu-se in prezent pe pozitia a patra. continuă pe Hotnews

Montreal: Simona Halep vs Svetlana Kuznetsova, in sferturile de finala, de la ora 19:30

Simona Halep, numarul cinci mondial, va juca impotriva rusoaicei Svetlana Kuznetsova 11 WTA), cap de serie numarul 9, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Montreal. Meciul este programat pe Terenul Central si va incepe la ora 19:30 ora Romaniei). Partida va fi transmisa in direct la Dolce Sport 2 si Live Score pe HotNews. ro.

GAME cu GAME Simona Halep - Svetlana Kuznetsova in sferturi la Montreal

Simona Halep a jucat vineri seara, live text pe onlinesport. ro de la ora 19:30, cu Svetlana Kuznetsova pentru un loc in semifinalele turneului de la Montreal dotat cu premii totale in valoare de 2. 7 milioane de dolari.

LIVE Simona Halep - Svetlana Kuznetsova in sferturi la Montreal. Meciul ajunge in decisiv

Simona Halep joaca vineri seara, live text pe onlinesport. ro de la ora 19:30, cu Svetlana Kuznetsova pentru un loc in semifinalele turneului de la Montreal dotat cu premii totale in valoare de 2. 7 milioane de dolari.

LIVE Simona Halep - Svetlana Kuznetsova in sferturi la Montreal (19:30)

Simona Halep joaca vineri seara, live text pe onlinesport. ro de la ora 19:30, cu Svetlana Kuznetsova pentru un loc in semifinalele turneului de la Montreal dotat cu premii totale in valoare de 2. 7 milioane de dolari.

LIVETEXT Simona Halep - Svetlana Kuznetova, in sferturi la Montreal

Simona Halep joaca impotriva Svetlanei Kuznetova in sferturile de finala ale turneului de la Montreal. Partida incepe la 19.

WTA Montreal: Simona Halep - Daria Gavrilova 6-2; 6-3 / Puternica si agresiva

Simona Halep 5 WTA) a trecut fara probleme, miercuri dimineata, de Daria Gavrilova 46 WTA) in turul secund al turneului WTA de la Montreal, scor 6-2, 6-3, aratand o forma excelenta. Incurajata din tribune de un numar mare de romani zgomotosi, Simona a avut drept principala arma un forehand puternic si precis, un prim serviciu care a functionat bine si o deplasare excelenta in teren care i-a provocat adesea suparare si nervi Dariei Gavrilova. In turul urmator, Simona va juca cu castigatoarea partidei dintre Karolina Pliskova si Sara Errani.

Montreal: Simona Halep vs Karolina Pliskova, in optimile de finala, de la ora 19:30

Simona Halep, cap de serie numarul 5, o va infrunta, joi, pe favorita numarul 14, Karolina Pliskova, din Cehia, in optimile de finala ale turneului WTA de la Montreal. Meciul este programat pe Terenul Central si va incepe la ora 19:30 ora Romaniei). Partida va fi transmisa in direct la Dolce Sport 2 si Live Score pe HotNews. ro.

Simona Halep depaseste un start de meci ratat si merge in semifinale la Montreal!

Simona Halep a trecut de Svetlana Kuznetova in sferturile de finala ale turneului de la Montreal, scor 3-6, 6-1, 6-1!.

Montreal: Simona Halep vs Karolina Pliskova 6-3, 6-3/ Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala

Simona Halep, favorita numarul 5, a castigat in fata cehoaicei Karolina Pliskova 17 WTA), cap de serie numarul 14, scor 6-3, 6-3, si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA de la Montreal, dotat cu premii in valoare de 2. 663 de dolari.

Monica Niculescu si Simona Halep, invingatoare la dublu la Montreal

Prezente la turneul WTA de la Montreal, Simona Halep si Monica Niculescu fac pereche in competitia de dublu, unde au debutat cu dreptul.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2767 seconds )