Libnet.ro
UNICEF

21:30

Un monument istoric si mai multe case din Babana au fost inundate de titei

Adevărul Adevărul,
Un monument istoric si mai multe case din Babana au fost inundate de titei

Un monument istoric si mai multe gospodarii din comuna Babana au fost inundate cu titei. Totul s-a produs, aseara, din cauza magistralei de transport care s-a fisurat. Localnicilor le este teama sa faca focul in sobe ca nu cumva sa declanseze un incendiu. continuă pe Adevărul

Ioan Ghise (PNL): Tariceanu a incalcat mai multe articole din statutul partidului mergand sa discute cu Ponta. Vrea sa fie exclus

Senatorul PNL Ioan Ghise a declarat miercuri, pentru B1 TV, ca Tariceanu a incalcat patru articole din statutul partidului in momentul in care a mers sa discute singur cu premierul Victor Ponta despre continuarea.

Cladire cu cinci etaje pe locul unei case monument istoric

Proprietarii terenului pe care se afla o cladire monument istoric, la intersectia Bulevardului Lascar Catargiu cu strada Visarion, care a disparut bucata cu bucata dupa ce a fost lasata in paragina mai mult de zece ani, cer Primariei Capitalei sa construiasca un bloc cu cinci etaje in locul in care era cladirea.

FOTOGALERIE Ce constructie noua va aparea pe locul uneia dintre cele mai frumoase case demolate in Bucuresti, pe str. Visarion 8

Dupa ce faimoasa cladire monument istoric aflata la intersectia bd. Lascar Catargiu cu strada Visarion a fost lasata mai bine de zece ani in paragina pana a disparut, furata bucata cu bucata, acum proprietarii terenului cer Primariei Capitalei permisiunea de a construi un bloc cu 5 etaje, proiectul fiind discutat miercuri la Comisia Tehnica de Urbanism de pe langa Primaria Capitalei. Cladirea veche, din care a mai ramas doar un perete, a fost construita dupa planurile arhitectului Ion D. Berindei. Da click pe FOTOGALERIE pentru a vedea ce doresc sa construiasca noii proprietari pe teren.

Real Madrid obtine cea mai clara victorie din optimile de finala ale Ligii Campionilor, 6-1 cu Schalke

Real Madrid a obtinut cea mai clara victorie din optimile de finala ale Ligii Campionilor, impunandu-se cu 6-1 in deplasare in fata germanilor de la Schalke 04. Partida nu a avut practic istoric, spaniolii avand.

Presedintia a sesizat CNA privind mai multe emisiuni de la Antena 3. Sanctiunea propusa, respinsa

Presedintia a sesizat CNA in legatura cu mai multe emisiuni difuzate de Antena 3, in care au fost lansate mai multe acuzatii defaimatoare si neadevarate la adresa sefului statului, insa majoritatea membrilor Consiliului au votat, joi, impotriva aplicarii unei sanctiuni in acest caz. Sedinta CNA a fost presarata cu amenintari de chemare in judecata si acuzatii de partizanat politic, relateaza Mediafax. Presedintele CNA Laura Georgescu, despre spoturile Antena3 Mandatele lui Basescu, 10 ani de sclavie: Va spun tot public ca, in 2010, intoarsa, dupa ce facusem doi copii, la serviciu, am primit cadou minus 25% din salariu. Realmente ma asociez tot public cu sclavul acestei tari, nu am alta sursa de venit decat salariul . ) Personal, am toata consideratia pentru serial, m-as bucura sa continue, pentru ca el face parte si din viata noastra .

Ancheta sociala la Gorj, dupa ce mai multe familii cu copii au fost evacuate pentru datorii.

O ancheta sociala in cazul mai multor familii din Rovianari care au cate opt sau noua copii si care au ajuns sa locuiasca in strada, fiind evacuate dintr-un bloc din cauza datoriilor acumulate la utilitati, a fost demarata de Directia Generala de Asistenta Sociala si pentru Protectia Copilului DGASPC) Gorj, informeaza Mediafax. Directorul DGASPC Gorj, Dumitru Cotruna, a declarat, marti, corespondentului MEDIAFAX ca inspectorii sociali au mers la Rovinari pentru a vedea pe teren care este .

Peste 22.300 de cereri depuse in prima zi de inscriere in pregatitoare, cele mai multe in Bucuresti si Iasi

Peste 22. 300 de cereri au fost inregistrate in prima zi de inscriere in clasa pregatitoare, pana la ota 20. 00, cele mai multe in Bucuresti si judetele Iasi, Constanta, Suceava si Timis, potrivit Ministerului Educatiei.

Mircea Badea: Romania cred ca este tara cu cele mai multe canale de stiri per capita

Mircea Badea si Ross Biggam, presedintele Asociatiei Televiziunilor Comerciale din Romania, au dialogat joi, la Sinteza Zilei, despre televiziunile din Romania. Romania cred ca este tara cu cele mai multe.

Municipalitatea scoate la licitatie mai multe locuri de parcare

Primaria Alexandria organizeaza, in luna martie, licitatii pentru inchirierea locurilor de parcare din mai multe cartiere.

Premiile Gopo 2014: La limita de jos a cerului de Igor Cobileanski - cele mai multe nominalizari

Lungmetrajul La limita de jos a cerului, de Igor Cobileanski, a primit cele mai multe nominalizari - 13 - la editia de anul acesta a premiilor Gopo, care va avea loc pe 24 martie, in Bucuresti, potrivit site-ului oficial al evenimentului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2083 seconds )