Libnet.ro
UNICEF

10:45

Monumente in pericol: cine salveaza cele mai vechi biserici din lemn hunedorene

Adevărul Adevărul,
Monumente in pericol: cine salveaza cele mai vechi biserici din lemn hunedorene

Mai multe biserici de lemn, vechi, din judetul Hunedoara au ajuns printre cele mai periclitate situri din statele europene, conform Europa Nostra, o organizatie internationala pentru patrimoniu. continuă pe Adevărul

WSJ: cele mai bune meserii din lume sunt cele de matematician, profesor universitar si statistician. Cele mai proaste - taietor de lemne si reporter

O noua zi, inca un motiv de a deveni mai bun la matematica. Asa incepe Wall Street Journal un text despre cele mai bine platite meserii din acest an. Publicatia citeaza un clasament al celor mai bune si mai proaste meserii, realizat de catre site-ul CareerCast. com, specializat in cautare de locuri de munca.

WSJ: cele mai bune meserii din lume sunt cele de matematician, profesor universitar si statistician. Cele mai proaste: taietor de lemne si reporter

O noua zi, inca un motiv de a deveni mai bun la matematica. Asa incepe Wall Street Journal un text despre cele mai bine platite meserii din acest an. Publicatia citeaza un clasament al celor mai bune si mai proaste meserii, realizat de catre site-ul CareerCast. com, specializat in cautare de locuri de munca.

Windows Phone 8.1 e gata pentru actualizare: cele mai importante cinci functionalitati pregatite de Microsoft

Microsoft a inceput actualizarea la Windows Phone 8. 1, deocamdata pentru dezvoltatori, dar asta inseamna, de cele mai multe ori, ca piata s-a deschis pentru toata lumea. Iata de ce ar trebui sa fii atent la Windows Phone 8. 1 si ce poate aduce mai bun in lumea ta in care folosesti ecosistemul Microsoft.

Cele mai mari banci din Europa au dat afara 80.000 de angajati

Cele mai mari 30 de banci din Europa, in functie de capitalizare, au renuntat anul trecut la 80. 000 de angajati, adica 3,5% din total, iar o revenire a numarului de locuri de munca la nivelul anterior crizei pare putin probabila, in pofida recuperarii.

VIDEO Cele mai frumoase masini de epoca au defilat pe strazile Buzaului

Zeci de masini de epoca aduse de proprietarii lor din toate colturile judetului au putut fi admirate buzoienii care au sfidat ploaia sambata in zona celui mai frecventat bulevard din Buzau. Printre cele mai admirate autovehicule s-au numarat celebrele Broscute, rafinatele Mercedes, MG dar si un Plymouth din anii 50.

De ce isi iau oamenii masini, cati fac asta pentru statut social si de unde culeg informatiile cele mai utile

Tinerii din zone precum America Latina, Orientul Mijlociu si Africa se arata cei mai dornici sa-si ia masina in viitorul apropiat, foarte multi dintre ei punand pe primul loc statutul social, arata un studiul Nielsen realizat in randul a 30. 000 de posibili clienti din 60 de tari. Intra in articol pentru a vedea in ce zone sunt preferate masinile noi, unde cele second-hand si in ce tari automobilul e cel mai important pentru statutul social.

Cele mai ieftine firme de curierat din Romania: cat te costa sa livrezi un plic sau un colet

Numarul firmelor de curierat rapid a explodat in Romania in ultimii ani, ca urmare a dezvoltarii segmentului vanzarilor online, dar mai ales a apetitului pentru livrarile in siguranta si fara intarzieri, obiectii sesizate de catre clientii care au.

FOTO Doua vinuri din soiul Feteasca au fost cele mai bune la Vinvest

Timp de doua zile, cei mai buni oenologi din Romania au analizat un total de o suta de soiuri de vin si bauturi alcoolice. La Timisoara a avut loc editia cu numarul 9 a Concursului National de Vinuri si Bauturi Alcoolice Vinvest. La final, marile medalii de aur au revenit unui vin din soiul Feteasca Regala, dar si unui al doilea vin din soiul Feteasca neagra.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )