Libnet.ro
UNICEF

20:01

Windows Phone 8.1 e gata pentru actualizare: cele mai importante cinci functionalitati pregatite de Microsoft

Adevărul Adevărul,
Windows Phone 8.1 e gata pentru actualizare: cele mai importante cinci functionalitati pregatite de Microsoft

Microsoft a inceput actualizarea la Windows Phone 8. 1, deocamdata pentru dezvoltatori, dar asta inseamna, de cele mai multe ori, ca piata s-a deschis pentru toata lumea. Iata de ce ar trebui sa fii atent la Windows Phone 8. 1 si ce poate aduce mai bun in lumea ta in care folosesti ecosistemul Microsoft. continuă pe Adevărul

Age of Empires este reinventat pentru Windows Phone, iOS si Android [VIDEO]

Cei de la Microsoft au anuntat reinventarea popularei francize Age of Empires intr-un format optimizat pentru Windows Phone, iOS si Android. Daca ne gandim la popularitatea fabuloasa a telefoanelor inteligente si, din ce in ce mai mult, a tabletelor, nu ar trebui sa vina ca o surpriza faptul ca Microsoft isi reinventeaza in format de mobile unul dintre cele mai populare jocuri de PC. Age Of Empires: World Domination este numele unui joc ce va aparea in aceasta vara si [].

Cele mai mari banci din Europa au dat afara 80.000 de angajati

Cele mai mari 30 de banci din Europa, in functie de capitalizare, au renuntat anul trecut la 80. 000 de angajati, adica 3,5% din total, iar o revenire a numarului de locuri de munca la nivelul anterior crizei pare putin probabila, in pofida recuperarii.

VIDEO Cele mai frumoase masini de epoca au defilat pe strazile Buzaului

Zeci de masini de epoca aduse de proprietarii lor din toate colturile judetului au putut fi admirate buzoienii care au sfidat ploaia sambata in zona celui mai frecventat bulevard din Buzau. Printre cele mai admirate autovehicule s-au numarat celebrele Broscute, rafinatele Mercedes, MG dar si un Plymouth din anii 50.

HOT! INNA a lansat videoclipul piesei Cola Song ft. J BALVIN! Uite-o in cele mai fierbinti ipostaze!

Inna a lansat clipul piesei Cola Song, pentru care frumoasa artista a colaborat cu columbianul J BALVIN. Artista apare intr-o.

Ebloguri.ro, reteaua sociala pentru bloggeri, ofera cele mai utile si performante moduri pentru promovarea blog-ului

P) Ebloguri. Ro va ajuta sa gasiti, sa promovati si sa va conectati cu alte blog-uri si bloggeri pe o retea sociala pentru bloggeri. Bine ai venit in reteaua sociala pentru bloggeri. Ebloguri te ajuta.

VIDEO Lucruri inedite despre unele dintre cele mai cunoscute melodii din lume

Exista numeroase povesti nespuse in spatele melodiilor celebre. Initial respinse, ori scrise pentru altcineva, hiturile ascund mesaje interesante in spatele versurilor.

Mini-vacanta de Paste la manastirile din Iasi. Oferte de cazare la cele mai renumite cladiri de cult din judet

Credinciosii ortodocsi pot petrece un sejur de Paste la manastirile intinse pe raza judetului Iasi. Majoritatea acestora dispun de unitati de cazare pentru pelerini.

Fenomen iNGRIJORATOR intr-una din cele mai puternice tari din Europa. Angajatii se sinucid pe capete din cauza EPUIZARII. Sefii ne UMILESC

Cursul vietii are cateva momente cheie. Dupa adolescenta urmeaza terminarea studiilor universitare, apoi incepe vanatoarea pentru un job bun. La inceput inghiti multe, de dragul de a ramane in companie, de.

FOTO Doua vinuri din soiul Feteasca au fost cele mai bune la Vinvest

Timp de doua zile, cei mai buni oenologi din Romania au analizat un total de o suta de soiuri de vin si bauturi alcoolice. La Timisoara a avut loc editia cu numarul 9 a Concursului National de Vinuri si Bauturi Alcoolice Vinvest. La final, marile medalii de aur au revenit unui vin din soiul Feteasca Regala, dar si unui al doilea vin din soiul Feteasca neagra.

FOTO Emotiile umane, capturate in cele mai puternice imagini realizate vreodata

O imagine face cat o mie de cuvinte, cel putin asa spune o expresie devenita cliseul modernitatii. Dar in cazul imaginilor de mai jos, cuvintele nu mai fac fata si nu pot reda emotia umana la adevarata ei intensitate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2652 seconds )