Libnet.ro
UNICEF

15:15

Moodys:Stimulentele fiscale din Romania contribuie la o crestere economica pe termen scurt;este putin probabil sa fie si sustenabila

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Moodys:Stimulentele fiscale din Romania contribuie la o crestere economica pe termen scurt;este putin probabil sa fie si sustenabila

Agentia de evaluare financiara Moody039;s se asteapta ca stimulentele fiscale din Romania sa contribuie la o crestere economica solida pe termen scurt, insa este putin probabil ca aceasta sa fie si sustenabila. continuă pe Wall-Street Ro

Moody`s: crestere economica de 6,5% pentru Romania in 2017, dar ritmul nu e sustenabil

Agentia de evaluare financiara Moody`s prognozeaza o crestere economica de 6,5% pentru Romania, in 2017 si de 5% in 2018, avertizand ca in ciuda premiselor pentru o crestere economica robusta, aceasta nu este sustenabila, iar deficitul bugetar va depasi 3% din PIB, anul viitor.

Tudose: Anul viitor Romania ar putea inregistra o crestere economica mai mare de 6%

Tara noastra ar putea inregistra anul viitor o crestere economica de peste 6%, in conditiile in care anul in curs se va incheia cu acelasi procent, sustine premierul Mihai Tudose.

Ministri primiti cu proteste la Pitesti. Vasilescu: Depasim China la crestere economica. Daea: E bine ca suntem deschisi cand vorbim despre oaie

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Petre Daea, si ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Lia-Olguta Vasilescu, impreuna cu europarlamentarul Viorica Dancila, au participat vineri la o dezbatere cu tema Dezvoltarea economica, sociala si culturala a zonelor rurale din Romania, organizata la Pitesti.

Voi cu Voicu: Ce se intampla de fapt cu schimbarile climatice din Romania

Profesorul Mircea Dutu a explicat si ce se intampla cu schimbarile climatice din Romania in emisiunea Voi cu Voicu. in 2010, cu ajutorul unui colectiv de la.

Guvernul britanic a redus estimarile de crestere economica si se va imprumuta mai mult in perspectiva Brexit

Guvernul britanic a redus estimarile referitoare la cresterea economica si a revizuit in crestere planurile de imprumut pana in anii 2020, dar ministrul de Finante a anuntat miercuri o serie de masuri de suplimentare a cheltuielilor, pentru a recastiga alegatorii, relateaza Reuters.

Orasele din Romania unde se traieste cel mai rau

Cercetarea a analizat perceptia pe care romanii o au asupra costului vietii perceput din orasul si cartierul in care locuiesc, raportat la veniturile pe care le obtin. Orasele desemnate ca fiind.

Un cunoscut brand din Romania dispare. Toate produsele vor fi inlocuite de pe piata

Producatorul de motounelte Viking, care face parte din portofoliul grupului german Stihl, va renunta treptat la brandul Viking in perioada urmatoare, toate produsele urmand sa fie trecute.

in cea mai mare comuna din Romania, locuitorii decid pe ce se cheltuie banii din buget

Cea mai mare comuna din tara, Floresti, are un buget de aproape 14 milioane de euro in 2016, iar o parte din destinatia banilor o stabilesc locuitorii comunei, in dezbatere publica orgnaizata la.

Decoratiuni de Craciun in forma de lenjerie intima, intr-un oras din Romania

Ghirlandele cu beculete din orasul Filiasi judetul Dolj) au o forma care aduce cu cea a unor chiloti, potrivit fotografiilor prezentate de site-ul Pagina Olteniei. Asemanarea a fost recunoscuta chiar si de.

Orasul din Romania care ofera gratuitate cu metroul, in conditiile in care nu exista metrou

Consilierii locali din Pitesti au decis sa acorde gratuitate persoanelor cu handicap grav si accentuat care circula cu metroul, desi acest mijloc de transport in comun nu exista in oras. Ne.

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )