Libnet.ro
UNICEF

10:30

Un mort si 14 raniti, intr-un accident petrecut in apropierea locului de desfasurare a Miss Univers

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un mort si 14 raniti, intr-un accident petrecut in apropierea locului de desfasurare a Miss Univers

Politia din Las Vegas a anuntat duminica seara ca a raspuns un apel care semnala un accident major in apropierea hotelului si cazinoului in care s-a derulat concursul Miss Univers, iar oficiali din sistemul sanitar au anuntat un mort si 14 raniti, relateaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Microbuz cu moldoveni, implicat intr-un accident rutier, in Buzau

Sapte cetateni moldoveni au fost raniti intr-un accident de circulatie produs in zorii zilei pe drumul european E85, in zona localitatii Ramnicu Sarat, judetul Buzau. Politistii spun ca, intr-un moment de neatentie, soferul nu a mai controlat volanul si a iesit de pe carosabil, oprindu-se intr-un stalp de electricitate de pe marginea soselei.

and Sase persoane din Republica Moldova, ranite pe DN 2 intr-un accident de circulatie

And Sase persoane cu varste intre 22 si 39 de ani din Republica Moldova au fost ranite intr-un accident de circulatie produs in noaptea de duminica spre luni pe DN 2, in zona localitatii buzoiene Ramnicu Sarat.

Sase masini au fost implicate intr-un accident in lant in Capitala. Doar una dintre victime a fost transportata la spital

Un accident rutier s-a produs sambata in Capitala, in apropierea Hotelului Caro. Sase masini autoturisme au fost implicate in accident, rezultat cu trei victime din care doar una a fost transferata la Spitalul Floreasca, starea ei fiind una buna.

Trei victime intr-un accident pe DN 73A

Accident grav intre Rasnov si Predeal. ISU Brasov a fost solicitat sa intervina pentru acordarea primului ajutor in cazul unui accident care a avut loc pe DN 73A.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )