Libnet.ro
UNICEF

07:30

Mostenirea de suflet a unui fotograf. O zi din viata propriei fiice, timp de 15 ani. Cele mai importante lucruri pe care le realizam sunt amintirile

Adevărul Adevărul,
Mostenirea de suflet a unui fotograf. O zi din viata propriei fiice, timp de 15 ani. Cele mai importante lucruri pe care le realizam sunt amintirile

Fotografia a fost pasiunea mea inca de cand eram destul de mare ca sa tin un aparat, dar azi vreau sa va arat 15 fotografii care imi sunt foarte dragi. Niciuna nu este facuta de mine, marturisea, in februarie 2012, fotograful Steve Addis, la inceputul conferintei TEDx. continuă pe Adevărul

Tom Jones este in doliu! Sotia lui s-a stins din viata

Tom Jones este in doliu! Sotia lui, Melinda Rose, s-a stins din viata dupa ce a pierdut lupta cu cancerul. Cei doi au trait o poveste de dragoste incredibila. Au fost casatoriti 59 de ani si au marturisit ca s-au iubit toata viata la fel de intens ca in prima zi.

La trei luni dupa moartea lui David Bowie, bateristul sau s-a stins din viata, invins de cancer

La doar trei luni de la moartea lui David Bowie, bateristul sau, Dennis Davies, s-a stins si el din viata, invins tot de cancer.

Actorul Mircea Albulescu a incetat din viata

Actorul Mircea Albulescu a incetat din viata, astazi in jurul orei 7 dimineata, la varsta de 81 de ani, anunta surse din zona media.

Anuntul facut la Sibiu: Ma retrag din viata politica

La iesirea din sala Redal Events, dupa lansarea candidatilor Partidului Miscarea Populara, la Sibiu, fostul presedinte Traian Basescu a fost asteptat de un oaspete surpriza: senatorul PNL, Ion Ariton, scrie trib.

Fotbalist tuns in timpul unui meci din Arabia Saudita pentru ca frizura lui era impotriva religiei islamiste (VIDEO)

Portarul echipei Al Shabab, Waleed Abdullah, in varsta de 29 de ani, nu a fost lasat sa joace pana nu s-a tuns de urgenta din cauza faptului ca tunsoarea lui se afla impotriva.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )