Libnet.ro
UNICEF

14:00

MOTIUNE DE CENZURA. Deputatul PNL Corneliu Olar, grav bolnav, prezent in plen la votul pentru motiunea de cenzura

Antena3 Antena3,
MOTIUNE DE CENZURA. Deputatul PNL Corneliu Olar, grav bolnav, prezent in plen la votul pentru motiunea de cenzura

Deputatul PNL Corneliu Olar, grav bolnav spun colegii sai de partid, a ajuns joi in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului, in timpul discursurilor politice. Potrivit stiripesurse. ro, parlamentarul a fost. continuă pe Antena3

Un parlamentar PNL grav bolnav, absent multa vreme, a venit sa voteze la motiune

Deputatul liberal Corneliu Olar, absent vreme indelungata din Parlament din cauza unei afectiuni grave, a venit joi la sedinta de plen special pentru votul la motiunea de cenzura, scrie G4Media. ro .

Deputat PNL, grav bolnav, a revenit in Parlament special pentru a vota motiunea de cenzura (VIDEO)

Deputatul PNL Cornel Olar a revenit joi in Parlament dupa o lunga absenta pentru a vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Viorica Dancila. Desi este grav bolnav, Olar a facut efortul pentru a veni,.

Motiune de cenzura |Deputatul PMP Marius Pascan: Doamna Dancila, in fiecare luna mergeti la banci si indatorati tara la dombanzi NAUCITOARE, pe care le vor plati copiii si nepotii nostri (VIDEO)

Deputatul PMP Marius Pascan a declarat, luni, in Parlament, in timpul sustinerii motiunii de cenzura, ca Guvernul PSD si premierul Dancila se fac responsabili de indatorarea tarii la dobanzi naucitoare,.

Aplauze in Parlament dupa ce au votat cei doi parlamentari bolnavi de la PNL si PMP (VIDEO)

Alesii Opozitiei i-au aplaudat pe cei doi parlamentari bolnavi, care au venit direct din spital sa voteze motiunea de cenzura. Deputatul PNL Cornel Olar a revenit in Parlament, dupa o lunga absenta,.

Motiunea de cenzura. Deputatul Claudiu Nasui: PSD ofera din banii nostri, pe care statul ii ia prin taxe si impozite, mari finantari pentru firmele de casa ale politrucilor

Guvernul Dancila vrea sa scape de motiunea de cenzura prin mituirea baronilor locali, spune Claudiu Nasui, deputat USR. Prin vocea ministrului Eugen Teodorovici, premierul Viorica Dancila a promis ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )