Libnet.ro
UNICEF

18:15

Motiunea de cenzura depusa de opozitie impotriva Guvernului Dancila va fi citita astazi in plenul Parlamentului

Adevărul Adevărul,
Motiunea de cenzura depusa de opozitie impotriva Guvernului Dancila va fi citita astazi in plenul Parlamentului

Motiunea de cenzura initiata de PNL si sustinuta de USR si PMP impotriva Guvernului Dancila va fi citita astazi, de la ora 16. 00, in plenul Parlamentului, urmand ca miercuri sa fie dezbatuta si votata. continuă pe Adevărul

Motiunea de cenzura depusa de opozitie mpotriva Guvernului Dancila va fi citita astazi n plenul Parlamentului

Motiunea de cenzura initiata de PNL si sustinuta de USR si PMP impotriva Guvernului Dancila va fi citita astazi, de la ora 16. 00, in plenul Parlamentului, urmand ca miercuri sa fie dezbatuta si votata, potrivit news. ro.

Victor Ponta, mesaj TRANSANT: Ce conditie pune fostul premier ca sa voteze motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila

Liderul partidului ProRomania, Victor Ponta, pune o conditie pentru votarea motiunii de cenzura impotriva Guvernului Dancila. Fostul premier sustine ca el si colegii lui din Parlament ar putea pentru plecarea.

Cod rosu de proteste impotriva Guvernului Dancila

Cod rosu de proteste in saptamana in care oamenii lui Iohannis declanseaza asaltul asupra Guvernului Dancila. Presedintele insusi a instigat oamenii sa iasa in strada dupa condamnarea lui Liviu.

Ce conditie pune Victor Ponta ca sa voteze motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila

Fostul premier Victor Ponta spune ca el si colegii sai din partidul pro Romania vor vota motiunea de cenzura depusa de PNL impotriva Guvernului Dancila cu o conditie: tot PSD sa ramana la guvernare, dar cu un alt premier.

Klaus Iohannis, despre motiunea de cenzura depusa de opozitie: AR FI BINE sa treaca

Presedintele Klaus Iohannis considera ca ar fi bine ca motiunea de cenzura depusa de opozitie sa treaca in Parlament. Motiunea de cenzura ar fi bine sa treaca, dar asta e o procedura.

Motiunea de cenzura pentru demiterea Guvernului Dancila, prezentata luni in plenul Parlamentului

Motiunea de cenzura 039;039;Demiterea Guvernului Dragnea-Dancila, o urgenta nationala!039;039;, initiata de PNL va fi citita luni in plenul Parlamentului, scrie Agerpres.

UDMR da semnale ca ar vota demiterea premierului Dancila: Ce solicitari are Kelemen Hunor in schimbul sprijinului la motiune (VIDEO)

Liderul UDMR Kelemen Hunor a dat de inteles, luni in Parlament, ca este dispus sa ofere sprijinul celor 30 de parlamentari ai formatiunii pentru motiunea de cenzura depusa de PNL impotriva guvernului condus de.

Ia-ti liber pentru Romania: USR indeamna romanii sa vina in Bucuresti in ziua in care se voteaza motiunea de cenzura impotriva Guvernului

USR a anuntat ca organizeaza protestul Ia-ti liber pentru Romania, miercuri, in ziua in care se voteaza in Parlament motiunea de cenzura impotriva Guvernului PSD-ALDE. Cand nedreptatea devine lege, rezistenta devine datorie!, spun reprezentantii USR care considera ca discursul lui Liviu Dragnea in care a anuntat ca va merge pana la capat inseamna asaltul final asupra justitiei.

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura: Obiectivul nostru fundamental este sa punem capat acestui regim autocratic de SLUGI care sunt conduse de un STAPAN DE SCLAVI

Liderul PNL, Ludovic Orban, a vorbit, sambata, despre motiunea de cenzura depusa impotriva Guvernului Dancila si sansele acesteia de reusita. Orban a precizat ca negocierile liberalilor cu celelalte.

S-a terminat! DEMISIA care zguduie scena politica romaneasca! A facut anuntul inaintea MOTIUNII DE CENZURA

PNL incaseaza o grea lovitura, chiar inaintea votului pe motiunea de cenzura depusa impotriva Guvernului Dancila. Senatoarea PNL Mirea Siminica a decis sa paraseasca partidul si sa treaca la PSD, au d.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )