Libnet.ro
UNICEF

11:01

Motivare CSM: Alina Bica a dat dovada de spirit de initiativa si deschidere fata de noi metode de investigare

Hotnews Hotnews,
Motivare CSM: Alina Bica a dat dovada de spirit de initiativa si deschidere fata de noi metode de investigare

Alina Bica, avizata pozitiv pentru functia de procuror-sef al DIICOT, a dat dovada, de-a lungul activitatii profesionale, de spirit de initiativa si deschidere fata de noi tehnici si investigare a infractiunilor, arata Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii in motivare, potrivit Mediafax. CSM a mai notat in document ca Bica a indicat masuri adecvate pentru realizarea obiectivelor pe care le-a formulat in proiect, in scopul cresterii performantelor DIICOT si in vederea realizarii unui sistem judiciar modern care sa se adapteze cerintelor Uniunii Europene. continuă pe Hotnews

CSM: Alina Bica a dat dovada de spirit de initiativa si deschidere fata de noi metode de investigare

Alina Bica, avizata pozitiv pentru functia de procuror-sef al DIICOT, a dat dovada, de-a lungul activitatii profesionale, de spirit de initiativa si deschidere fata de noi tehnici si investigare a .

Motivare CSM: Laura Codruta Kovesi are o experienta profesionala remarcabila. Indeplineste conditiile si exigentele necesare pentru functia de procuror sef al DNA

Laura Codruta Kovesi a dat dovada de profesionalism in functia de procuror general al Romaniei si de o deosebita rezistenta la stres si are capacitatea de a relationa, empatiza si motiva procurorii de la DNA, arata Consiliul Superior al Magistraturii in motivarea avizului pozitiv dat pentru numirea acesteia ca procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, potrivit Agerpres.

Motivare CSM: Codrut Olaru are spirit de initiativa si reale calitati manageriale

Codrut Olaru, avizat cu unanimitate de voturi pentru functia de adjunct al procurorului general al Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie, are calitati mangeriale, spirit de initiativa, se adapteaza rapid, este flexibil si tolerant, potrivit motivarii Sectiei pentru procurori a CSM, citate de Mediafax. Din continutul proiectului, precum si din prestatia domnului procuror la interviul sustinut in fata Sectiei, a rezultat profesionalismului acestuia, capacitatea de a-si analiza cu atentie performantele proprii in cadrul activitatii pe care o desfasoara, de a oglindi activitatea colegilor, precum si initiativa de a lua masuri proactive, arata Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) in motivarea avizului pozitiv dat lui Codrut Olaru.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )