Libnet.ro
UNICEF

22:00

Motivarea de arestare a lui Tudor Pendiuc

România Liberă România Liberă,
Motivarea de arestare a lui Tudor Pendiuc

Tribunalul Bucuresti arata, in motivarea de arestare a primarul municipiului Pitesti, Tudor Pendiuc, ca acesta a incalcat cu rea-credinta, intr-o maniera insidioasa, obligatiile care ii reveneau in perioada in care a fost cercetat sub control judiciar. continuă pe România Liberă

Motivare TB: Tudor Pendiuc a incalcat cu rea-credinta obligatiile controlului judiciar, intr-o maniera insidioasa

Tribunalul Bucuresti arata, in motivarea de arestare a primarul municipiului Pitesti, Tudor Pendiuc, ca acesta a incalcat cu rea-credinta, intr-o maniera insidioasa, obligatiile care ii reveneau in perioada in care a fost cercetat sub control judiciar.

Tribunalul Bucuresti: Tudor Pendiuc a incalcat intr-o maniera insidioasa obligatiile care ii reveneau in perioada controlului judiciar

Tudor Pendiuc a incalcat cu rea-credinta, intr-o maniera insidioasa, obligatiile care ii reveneau in perioada in care a fost cercetat sub control judiciar, arata Tribunalul Bucuresti in in motivarea de.

Tribunalul Bucuresti a aprobat planul de reorganizare al FC Dinamo

Tribunalul Bucuresti a aprobat, joi, planul de reorganizare inaintat de FC Dinamo si astfel echipa de fotbal condusa de Ionut Negoita poate iesi din insolventa cel mai tarziu in luna mai a anului urmator. Cu conditia sa respecte achitarea datoriilor ramase in urmatoarele sase luni catre creditori, angajati si stat.

Mihaela Radulescu, obligata de Tribunalul Bucuresti sa stearga postari de pe pagina sa de Facebook, din cauza acuzatiilor aduse patronului Ciao!

Mihaela Radulescu 45 de ani) a fost obligata de Tribunalul din Bucuresti sa stearga mai multe postari de pe pagina personala de Facebook despre omul de afaceri Radu Budeanu, patronul revistei Ciao!, dupa ce vedeta a scris o serie de afirmatii denigratoare la adresa acestuia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )