Libnet.ro
UNICEF

19:00

Motivarea INSTANTEI pentru eliberarea lui Gregorian Bivolaru: Ce le-a promis GURUL

B1 B1,
Motivarea INSTANTEI pentru eliberarea lui Gregorian Bivolaru: Ce le-a promis GURUL

Motivarea sentintei date de Judecatoria Bistrita in data de 7 septembrie, prin care fondatorul MISA, Gregorian Bivolaru, a fost eliberat conditionat, arata ca, in opinia instantei, acesta nu. continuă pe B1

Cum au motivat judecatorii eliberarea conditionata a lui Gregorian Bivolaru: Si-a asumat fapta si o regreta, s-a angajat ca nu va mai discuta niciodata cu o persoana minora

Motivarea sentintei date de Judecatoria Bistrita in data de 7 septembrie, prin care fondatorul MISA, Gregorian Bivolaru, a fost eliberat conditionat, arata ca, in opinia instantei, acesta nu reprezinta un pericol pentru ordinea publica si ca si-a asumat fapta comisa, pe care o regreta, potrivit Agerpres.

Cum motiveaza judecatorii eliberarea conditionata a lui Gregorian Bivolaru: Si-a recunoscut fapta si regreta

Magistrratii Judecatoriei Bistrita au motivat, marti, decizia de eliberare conditionata a lui Gregorian Bivolaru prin faptul ca liderul MISA a recunoscut fapta pentru care a fost condamnat.

Motivare: Gregorian Bivolaru si-a recunoscut fapta. Ce decizie a luat liderul MISA dupa ce a scapat de puscarie

Motivarea deciziei de eliberare a lui Grigorian Bivolaru scoate la iveala un amanunt inedit al intregului proces penal. Guru a recunoscut in fata instantei Judecatoriei Bistrita ca a fost acuzat.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )