Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cum motiveaza judecatorii eliberarea conditionata a lui Gregorian Bivolaru: Si-a recunoscut fapta si regreta

România Liberă România Liberă,
Cum motiveaza judecatorii eliberarea conditionata a lui Gregorian Bivolaru: Si-a recunoscut fapta si regreta

Magistrratii Judecatoriei Bistrita au motivat, marti, decizia de eliberare conditionata a lui Gregorian Bivolaru prin faptul ca liderul MISA a recunoscut fapta pentru care a fost condamnat. continuă pe România Liberă

Cum au motivat judecatorii eliberarea conditionata a lui Gregorian Bivolaru: Si-a asumat fapta si o regreta, s-a angajat ca nu va mai discuta niciodata cu o persoana minora

Motivarea sentintei date de Judecatoria Bistrita in data de 7 septembrie, prin care fondatorul MISA, Gregorian Bivolaru, a fost eliberat conditionat, arata ca, in opinia instantei, acesta nu reprezinta un pericol pentru ordinea publica si ca si-a asumat fapta comisa, pe care o regreta, potrivit Agerpres.

Motivarea INSTANTEI pentru eliberarea lui Gregorian Bivolaru: Ce le-a promis GURUL

Motivarea sentintei date de Judecatoria Bistrita in data de 7 septembrie, prin care fondatorul MISA, Gregorian Bivolaru, a fost eliberat conditionat, arata ca, in opinia instantei, acesta nu.

Motivare: Gregorian Bivolaru si-a recunoscut fapta. Ce decizie a luat liderul MISA dupa ce a scapat de puscarie

Motivarea deciziei de eliberare a lui Grigorian Bivolaru scoate la iveala un amanunt inedit al intregului proces penal. Guru a recunoscut in fata instantei Judecatoriei Bistrita ca a fost acuzat.

Traian Basescu anunta ca fratele sau, Mircea, a facut plangere la CEDO, dupa eliberarea conditionata

Fostul presedinte al Romaniei, senatorul PMP Traian Basescu, a precizat, duminica seara, la Romania TV, ca fratele sau, Mircea Basescu, va depune plangere la CEDO, pe motiv ca i s-a incalcat dreptul la eliberare conditionata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )