Libnet.ro
UNICEF

22:30

Stirea momentului. Sorin Grindeanu VA DEMISIONA cu o conditie

Antena3 Antena3,
Stirea momentului. Sorin Grindeanu VA DEMISIONA cu o conditie

Premierul Sorin Grindeanu a plecat, dupa circa patru ore si jumatate, de la sedinta Comitetului Executiv National al PSD, precizand ca nu s-a dat niciun vot in cadrul sedintei si ca va face. continuă pe Antena3

Sorin Grindeanu a semnat impreuna cu premierul Croatiei doua acte pentru intensificarea relatiilor economice

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, luni, dupa intalnirea cu omologul sau croat, Andrej Plenkovic, de la Zagreb, ca au semnat impreuna doua documente care vizeaza intensificarea relatiilor economice bilaterale, relateaza News. ro.

Sorin Grindeanu va demisiona cu o conditie (surse)

Premierul Sorin Grindeanu a plecat, dupa circa patru ore si jumatate, de la sedinta Comitetului Executiv National al PSD, precizand ca nu s-a dat niciun vot in cadrul sedintei si ca va face.

Anuntul categoric facut de premierul Sorin Grindeanu in aceasta seara

Premierul Sorin Grindeanu a anuntat, in sedinta Comitetului Executiv National al PSD, ca nu se retrage din functia de prim-ministru si a afirmat ca, in 20 de ani de politica, nu a avut campanie.

Motivele pentru care Sorin Grindeanu nu isi da demisia

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, miercuri seara, ca nu isi da demisia si ca i s-a propus sefia mai multor institutii ale statului, doar ca sa isi dea demisia. Nu imi dau.

Sorin Grindeanu i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea

Sorin Grindeanu i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea, pentru faptul ca liderul PSD cere demisia guvernului. Potrivit unor surse politice, Sorin Grindeanu a spus ca va demisiona cu o singura conditie. Grindeanu.

BREAKING NEWS. Surse Rl: Sorin Grindeanu le-a comunicat colegilor social-democrati, in sedinta Comitetului Executiv, ca NU va demisiona din functia de premier: A fost OUG 13 si nu ati facut nimic. L-ati trezit pe Iohannis cu Ordonanta. Mai multi ministri

Un sir de amenintari, urmate de promisiuni in vederea unei despartiri amiabile. Asa poate fi caracterizata strategia lui Liviu Dragnea in raport cu premierul Sorin Grindeanu. Premierul a refuzat, insa, sa demisioneze.

BREAKING NEWS. Surse Rl: Sorin Grindeanu le-a comunicat colegilor social-democrati, in sedinta Comitetului Executiv, ca NU va demisiona din functia de premier. Mai multi ministri PSD si-au dat demisia. ALDE a retras sprijinul politic pentru Guvern. VIDEO

Un sir de amenintari, urmate de promisiuni in vederea unei despartiri amiabile. Asa poate fi caracterizata strategia lui Liviu Dragnea in raport cu premierul Sorin Grindeanu. Premierul a refuzat, insa, sa demisioneze.

Premierul rezista in fata lui Dragnea: Sorin Grindeanu anunta ca nu va demisiona: Va fi o executie publica (VIDEO)

Sorin Grindeanu s-a intors miercuri la Palatul Victoria dupa ce cu o zi inainte isi anulase toate evenimente in contextul scandalului masiv din interiorul PSD. Premierul a state de vorba timp.

UPDATE Premierul Sorin Grindeanu spune ca nu va demisiona si se asteapta la o executie publica

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, miercuri, la Palatul Victoria, intr-o discutie informala cu jurnalisti, ca nu i s-a cerut in mod direct demisia de catre liderul PSD, Liviu Dragnea, ci voalat, insa altii i-au cerut acest lucru in mod direct, potrivit news. ro. Totodata, premierul a afirmat ca nu va demisiona si ca se asteapta la o executie publica.

Sorin Grindeanu nu demisioneaza din functia de premier si se asteapta la o executie publica

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, miercuri, intr-o discutie informala cu jurnalisti, ca Liviu Dragnea nu i s-a cerut demisia in mod direct, ci voalat, insa au fost altii care i-au cerut acest lucru in mod direct. Premierul a spus ca nu va demisiona.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )