Libnet.ro
UNICEF

08:00

Motivul INCREDIBIL din cauza caruia Jim Carrey nu face niciodata selfie-uri cu fanii sai

B1 B1,
Motivul INCREDIBIL din cauza caruia Jim Carrey nu face niciodata selfie-uri cu fanii sai

Celebrul actorde comedie Jim Carrey, in varsta de 57 de ani, a explicat care este motivul pentru care nu face selfie-uri niciodata cu fanii sai. continuă pe B1

Motivul pentru care Jim Carrey nu face selfie-uri cu fanii sai FOTO

Actorul de comedie Jim Carrey, in varsta de 57 de ani, a explicat care este motivul pentru care nu face selfie-uri cu fanii sai.

Europa: Mai multe scoli au fost inchise din cauza temperaturilor ridicate

Efectele temperaturilor ridicate se resimt in mai multe state importante din Europa. in Franta, zeci de scoli au fost inchise miercuri din cauza unui val de caldura, iar temperaturile se asteapta sa urce joi, in anumite regiuni atingand valori de peste 40 de grade Celsius, scrie BBC.

Incident pe calea ferata. Un tren a deraiat in judetul Suceava, din cauza viiturilor

Incident pe calea ferata. Locomotiva unui tren Regio, care circula pe ruta Suceava - Cacica, a deraiat, in judetul Suceava, din cauza viiturilor. Potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane, incidentul nu.

Situatie critica in tara din cauza feneomenolor meteo extreme

Situatie critica in tara din cauza feneomenolor meteo extreme. Ploile puternice au facut ravagii in judetele Bacau si Mehedinti, unde mai multe familii au fost evacuate din calea puhoaielor. Pompierii au.

Situatie critica in tara din cauza fenomenelor meteo extreme

Situatie critica in tara din cauza fenomenelor meteo extreme. Ploile puternice au facut ravagii in judetele Bacau si Mehedinti, unde mai multe familii au fost evacuate din calea puhoaielor. Pompierii au.

Mehedinti: Persoane evacuate, podete luate de ape si trafic feroviar blocat, din cauza inundatiilor

Mai multe persoane au fost salvate din locuinte inundate sau din masini surprinse de viituri, in noaptea de duminica spre luni, de pompierii din judetul Mehedinti. De asemenea, trei podete au fost luate de ape, iar o cale ferata este blocata, din cauza macazurilor inundate, scrie Mediafax.

O mare cantitate de praf a fost degajata duminica, in statia Eroilor, din cauza lucrarilor desfasurate pe Magistrala 5

O cantitate mare de praf a fost degajata duminica, in jurul orei 11:00, in statia Eroilor, din cauza lucrarilor desfasurate pe Magistrala 5, antreprenorul lucrarilor fiind avizat pentru a lua masuri, potrivit unui comunicat emis de Metrorex.

HALUCINANT! Peste 80 de elevi romani plecati in tabere internationale, abandonati de organizatori pe aeroporturile din Tokyo si Milano DIN CAUZA UNUI SCANDAL CONJUGAL. MAE intervine pentru repatrierea copiilor

UPDATE: Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca intervine pentru repatrierea elevilor. Caz incredibil: Peste 80 de copii romani, ce au plecat in tabere internationale in Japonia si SUA, au fost.

Avertizari pentru romanii din strainatate din cauza valului de caldura

Sunt avertizari pentru romanii care se afla in strainatate, din cauza valului de caldura care afecteaza toata Europa. Ministerul Afacerilor Externe a emis o atentionare pentru romanii cu planuri de.

BURSELE DIN LUME Temeri pe pietele europene, din cauza tensiunilor dintre SUA si Iran

Bursele din Europa au scazut ieri, investitorii continuand sa monitorizeze tensiunile geopolitice dintre SUA si Iran, in conditiile in care Washington-ul pregateste noi sanctiuni majore impotriva Teheranului.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )