Libnet.ro
UNICEF

15:45

Europa: Mai multe scoli au fost inchise din cauza temperaturilor ridicate

Hotnews Hotnews,
 Europa: Mai multe scoli au fost inchise din cauza temperaturilor ridicate

Efectele temperaturilor ridicate se resimt in mai multe state importante din Europa. in Franta, zeci de scoli au fost inchise miercuri din cauza unui val de caldura, iar temperaturile se asteapta sa urce joi, in anumite regiuni atingand valori de peste 40 de grade Celsius, scrie BBC. continuă pe Hotnews

Imagini socante in Viena. Doua etaje ale unei cladiri au fost spulberate din cauza unei explozii - VIDEO

O explozie puternica s-a produs, miercuri seara, in Viena,iar o bucata de fatada si doua etaje ale unei cladiri au fost complet spulberate. Patru persoane au fost ranite grav in expplozia care pare.

Situatie critica in tara din cauza feneomenolor meteo extreme

Situatie critica in tara din cauza feneomenolor meteo extreme. Ploile puternice au facut ravagii in judetele Bacau si Mehedinti, unde mai multe familii au fost evacuate din calea puhoaielor. Pompierii au.

Situatie critica in tara din cauza fenomenelor meteo extreme

Situatie critica in tara din cauza fenomenelor meteo extreme. Ploile puternice au facut ravagii in judetele Bacau si Mehedinti, unde mai multe familii au fost evacuate din calea puhoaielor. Pompierii au.

Mehedinti: Persoane evacuate, podete luate de ape si trafic feroviar blocat, din cauza inundatiilor

Mai multe persoane au fost salvate din locuinte inundate sau din masini surprinse de viituri, in noaptea de duminica spre luni, de pompierii din judetul Mehedinti. De asemenea, trei podete au fost luate de ape, iar o cale ferata este blocata, din cauza macazurilor inundate, scrie Mediafax.

Calatoria cu trenul intre Timisoara si Mangalia dureaza peste 30 de ore din cauza inundatiilor si a unui mare ocol

Trenul care a plecat duminica inainte de ora 18 din Timisoara va ajunge marti la ora 1 noaptea la Mangalia, dupa stationari lungi si un mare ocol, ambele cauzate de inundatiile grave de langa Drobeta Turnu Severin. Mai multe trenuri s-au oprit si nu au avut cum sa mai continue parcursul pe magistrala 900. Reamintim ca duminica seara linia de cale ferata a fost acoperita de ape in zona macazelor la intrarea in statiile Balota si Prunisor, dar si pe intervalul de statii Prunisor - Igiroasa. Situatia ar putea dura 2-3 zile.

Rezultate Evaluare Nationala 2019. Topul judetelor unde s-au obtinut cele mai multe medii de 10: Bucuresti pe primul loc, Covasna pe ultimul

Rezultate Evaluare Nationala 2019. Bucurestiul si judetul Iasi sunt judetele unde s-au obtinut cele mai multe medii de 10. in Bucuresti 48 de candidati au obtinut media 10, iar in Iasi numarul acestora a fost de 35, potrivit rezultatelor la Evaluare Nationala 2019, publicate pe evaluare. edu. ro. La polul opus se afla judetul Covasna, unde niciun elev nu a obtinut media 10, in vreme ce in Gorj, Giurgiu, Harghita, Tulcea si Teleorman a fost cate un elev care a luat nota 10 la ambele probe de la Evaluare Nationala.

Vremea rea a facut ravagii! Transalpina, blocata de aluviuni si stanci in mai multe locuri

Cel mai inalt drum din Romania a fost blocat in mai multe locuri de aluviuni si de stancile cazute de pe versanti. Transalpina a fost acoperita de resturi de copaci, pietre si mal in cinci locuri, pe o dist.

O mare cantitate de praf a fost degajata duminica, in statia Eroilor, din cauza lucrarilor desfasurate pe Magistrala 5

O cantitate mare de praf a fost degajata duminica, in jurul orei 11:00, in statia Eroilor, din cauza lucrarilor desfasurate pe Magistrala 5, antreprenorul lucrarilor fiind avizat pentru a lua masuri, potrivit unui comunicat emis de Metrorex.

Dancila sustine ca romanii pot sa cumpere mai multe produse decat acum doi ani, desi Romania este campioana in UE la inflatie

Premierul Viorica Dancila a declarat marti ca romanii pot sa cumpere in prezent mai multe produse decat acum doi ani, desi tot de doi ani Romania tine aproape lunar capul de afis al celei mai mari inflatii din Uniunea Europeana.

Cod galben de furtuna in mai multe regiuni ale tarii. Cod portocaliu in patru judete. Canicula pana joi

ANM a emis Cod galben de furtuna pentru mai multe regiuni ale tarii, valabil in intervalul 25 iunie,ora 11 25 iunie, ora 23. in intervalul mentionat, in Dobrogea, Muntenia, sudul Moldovei, estul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )