Libnet.ro
UNICEF

01:06

Motivul incredibil pentru care cladirile din Hong Kong au gauri imense prin ele

Antena3 Antena3,
Motivul incredibil pentru care cladirile din Hong Kong au gauri imense prin ele

Cele mai multe cladiri din Hong Kong prezinta gauri imense, care ar putea permite si unui avion de mici dimensiuni sa treaca prin ele. insa adevarata explicatie are legatura cu principiile feng. continuă pe Antena3

Motivul pentru care zgarie-norii din Hong Kong au gauri mari in constructie

Zgarie-norii din Hong Kong au gauri. Aceste gauri se numesc portile dragonilor si au la baza principiul feng shui, vant si apa. Mai exact, prin aceste sparturi din const.

Madalina Ghenea a dezvaluit motivul pentru care si-a ascuns sarcina: A fost groaznic, dar m-am gandit ca...

Madalina Ghenea a devenit mama pentru prima oara si a ales sa nu faca publice decat franturi de imagini in care aparea micuta. Frumoasa vedeta a ascuns faptul ca a ramas.

Motivul pentru care Cristina Stamate nu s-a mai casatorit: Luxul singuratatii se plateste greu

Cristina Stamate a murit. Actrita s-a stins din viata la varsta de 71 de ani, luni, la Spitalul Floreasca. Cristina Stamate a muritAceasta dezvaluia intr-un interviu pentru Formula As.

Motivul absurd pentru care Timisoara risca pierderea unei finantari europene de peste 25 de milioane de lei. Cum se spala pe maini mananagerul de proiect

Primaria Timisoara risca sa fie obligata la restituirea unei finantari europene de peste 20 de milioane de lei, bani alocati pentru realizarea sistemului de management al traficului. Avertismentul ii apartine chiar managerului de proiect, care se spala pe maini de orice responsabilitate pentru pierderea finantarii.

Motivele pentru care logodna Printului Harry cu actrita Meghan Markle va intra in istorie

Inca din momentul in care Printul Harry si actrita Meghan Markle si-au anuntat logodna, vestea s-a aflat pe prima pagina a ziarelor, iar asta pentru ca povestea celor doi va intra in.

Noi oportunitati de a atrage clienti, deschise pentru startup-urile din CEE datorita PwC Startup Collider - webPR

PwC - este unul dintre cele mai puternice branduri cu renume mondial care ofera pentru startup-uri un sprijin in dezvoltarea afacerii si ajungerea la mii de clienti in regiunea Europei Centrale si de Est CEE). A inceput recrutarea pentru editia a 2-a PwC Startup Collider.

Noi reguli pentru platile electronice din magazine si online, adoptate de Comisia Europeana

Comisia Europeana CE) a adoptat noi norme care sa faca platile electronice din magazine si online sa fie mai sigure. Acestea contin prevederi menite sa reduca nivelurile fraudei si sa protejeze confidentialitatea datelor financiare ale utilizatorilor, noteaza Agerpres. Simpla introducere a unei parole sau a datelor de pe cardul de credit nu vor mai fi suficiente, in majoritatea situatiilor, pentru a efectua o plata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )