Libnet.ro
UNICEF

07:00

Motivul incredibil pentru care furculita a fost respinsa la inceputuri de Biserica

Antena3 Antena3,
Motivul incredibil pentru care furculita a fost respinsa la inceputuri de Biserica

Furculita este un obiect banal pe care-l folosim pentru a consuma mancarea solida. Totusi, aceasta are o istorie extrem de controversata si aparitia ei a fost primita cu reticenta de lumea. continuă pe Antena3

Cele mai intalnite motive pentru care oamenii au fost stresati la locul de munca in 2018

Aproximativ 600. 000 de oameni sufera de stres, anxietate si depresie la locul de munca, se arata intr-un studiu efectuat de expertii britanici de la Health and Safete Executive. Mai exact, 15,4 millioane de zile de munca din 2018 au fost pierdute pe.

Motivul pentru care Meghan Markle trebuie sa stea mereu in spatele lui Kate Middleton

De cand a devenit ducesa, Meghan Markle este obligata sa faca un pas in spate atunci cand se afla in prezenta rudelor care fac parte din Familia Regala. Evident, nimeni nu merge in fata Reginei Elisabeta.

Motivul pentru care ni se da suc de rosii in avion

Un pahar de suc de rosii contine nici jumatate din caloriile pe care le are orice alt suc de fructe, un amanunt deloc de neglijat. Cu un pic depipersi putinatelina, sucul de rosii poate.

Bancul deocheat cu Petru Groza si Stalin pentru care un maghiar din Romania a ajuns in beciul Securitatii

Bancurile politice din Romania anilor 1950 le puteau aduce ani de inchisoare celor care le indrazneau sa le rosteasca, chiar si la betie. A fost cazul unui maghiar din Hunedoara, care a vrut sa isi distreze pr.

Mihai Gadea are dovada! Adevaratul motiv pentru care Iohannis nu-l revoca pe Augustin Lazar

Dupa o serie intreaga de dezvaluiri, lucruri de neimaginat, petrecute in Romania, in conditiile in care am fi asteptat macar o mimare a regulilor statului de drept, Mihai Gadea a prezentat, marti, la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )