Libnet.ro
UNICEF

18:45

Motivul pentru care fostul campion mondial Kasparov vrea dobandirea cetateniei letone

Adevărul Adevărul,
Motivul pentru care fostul campion mondial Kasparov vrea dobandirea cetateniei letone

Opozantul rus Garry Kasparov a cerut marti parlamentarilor din Letonia sa ii acorde cetatenia letona, pentru a putea sa-si continue activitatile politice in Rusia, informeaza agentia de stiri Reuters. continuă pe Adevărul

Fostul campion mondial Garry Kasparov vrea cetatenie letona

Opozantul rus Garry Kasparov a cerut marti parlamentarilor din Letonia sa ii acorde cetatenia letona, pentru a putea sa-si continue activitatile politice in Rusia, informeaza agentia de stiri Reuters.

Sahul dintre Putin si adversari. Fostul campion mondial Kasparov, critic al liderului rus, vrea sa-l dea jos pe omul lui Putin de la Federatia Mondiala de Sah

Lupta dintre presedintele rus Vladimir Putin si adversarii sai politici ajunge la Federatia Mondiala de Sah. Garry Kasparov, fost campion mondial la sportul mintii si un critic vehement al liderului de la Kremlin, va candida la sefia Federatiei conduse din 1995 de Kirsan Ilyumzhinov, un jucator mediocru, dar cunoscut ca apropiat al lui Putin si miliardar imbogatit in era privatizarilor post-sovietice care a dat nastere notoriilor oligarhi rusi.

Crin Antonescu: Scaderea CAS, un obiectiv pentru care PNL a insistat foarte mult. / Cresterile de accize - formule minimale care nu afecteaza taxele mari. / Prima preocupare a Guvernului a fost mentinerea cotei unice

Liderul liberal Crin Antonescu a salutat, luni seara, incheierea cu succes a negocierilor cu reprezentantii FMI privind bugetul pe 2014, anuntata cu putin timp in urma de premierul Victor Ponta. Crin Antonescu a afirmat ca CAS-ul nu era al meu, nu este doar obiectivul PNL, ci al intregului Guvern. E un obiectiv pentru care PNL a insistat foarte mult. El a explicat ca PNL ar fi dorit scaderea cu 3 puncte procentuale inca de la inceputul anului, insa Ea nu poate fi facuta acum, va fi facuta din semestrul al doilea, ne-am consolat cu faptul ca scaderea de 5 are un impact mai puternic. Crin Antonescu a lasat de inteles ca existau solutii de scadere acum cu 3 puncte, insa varianta nu a fost agreata de FMI. Liderul liberal a subliniat ca prima preocupare a Guvernului si a ministrului Finantelor a fost mentinerea cotei unice si a afirmat ca accizele nu sunt impozite, el considerand ca cresterile de accize reprezinta formulele minimale care nu afecteaza taxele mari.

Adevaratul motiv pentru care Mutu nu este convocat la nationala

Demiterea lui Fabrizio Ravanelli de la carma echipei Ajaccio aduce la lumina adevaratul motiv pentru care Adrian Mutu a fost tinut de tehnicianul italian in afara lotului.

O raritate? 10 motive pentru care vinul s-ar putea transforma intr-o amintire

In conditiile in care cererea de vin a depasit cu mult productia situata la cel mai scazut nivel din ultimii 40 de ani), s-ar putea sa va mai ganditi daca deschideti sau nu acea sticla pe care o pastrati pentru ocazii speciale, scrie Market Watch .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )