Libnet.ro
UNICEF

11:30

Motivul pentru care membrii familiei regale britanice trebuie sa aiba o tinuta in plus atunci cand pleaca intr-o calatorie

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care membrii familiei regale britanice trebuie sa aiba o tinuta in plus atunci cand pleaca intr-o calatorie

Fiecare membru al familiei regale britanice trebuie sa puna in bagajul de calatorie o tinuta speciala. De fiecare data cand un membru al familiei regale pleaca intr-o calatorie in. continuă pe Antena3

Daca gasesti 100 de lei sub stergator nu te atinge de bancnota! Motivul pentru care trebuie sa chemi imediat Politia

Metodade furt numita bancnota din parbriz este una noua in Romania si se foloseste de obicei in parcarile centrelor comerciale aglomerate. Cum functioneaza metoda de tacir.

Motivul pentru care o senatoare a mers in Parlament imbracata in burqa

Senatoarea australiana de extrema dreapta Pauline Hanson a aparut joi in Parlamentul australian imbracata in burqa, in cadrul campaniei sale de interzicere a vesmantului ce acopera to.

Motivul pentru care postasul venea in fiecare zi la poarta lor. Care este adevarul (VIDEO, FOTO)

Postasul trecea in fiecare zi prin fata portii fara a lasa nici macat o scrisoare, iar proprietarii nu isi puteau da seama ce se petrece. Prin urmare, au decis sa urmareasca imaginile de pe.

Motivul socant pentru care afaceristul gasit spanzurat in padure s-a sinucis

S-a aflat motivul pentru care omul de afaceri din Dambovita, care era patronul unei fabrici de incaltaminte din Bucuresti, a decis sa-si puna capat zilelor. Barbatul de 42 de ani, care suferea.

Nicusor Dan vrea sa candideze la Primaria Capitalei: Este o pozitie pentru care eu m-am pregatit foarte mult

Nicusor Dan a declarat, intr-un interviu acordat unui post de televiziune, ca isi doreste sa candideze la alegerile pentru Primaria Bucurestiului. Este o pozitie pentru care eu m-am.

Mesajul de ultima ora al Familiei Regale. Ce au anuntat (FOTO)

Familia Regala a Romaniei a transmis un mesaj de compasiune si solidaritate pentru victimele atacului terorist carea avut lco la Barcelona. Ne gandim cu compasiune la familiile celor.

Motivul incredibil pentru care Alina Vidican refuza sa se mute din apartamentul de lux din America al lui Borcea

Alina Vidican continua sa locuiasca in duplexul de fite de la Miami, in conditiile in care, anul trecut, la divort, fostul sot Cristi Borcea i-a spus sa se mute in alt imobil in cel.

VIDEO Motivul pentru care instructorii auto independenti din Buzau au protestat pe strazile orasului

Zeci de instructori auto independenti au protestat, vineri, pe strazile din Buzau fata de un ordin al Ministerului Transporturilor care, in opinia lor, le ingradeste dreptul la munca. Instructorii s-au strans in cartierul N. Titulescu si au pornit cu masinile in coloana pe strazile orasului, dorind astfel sa atraga atentia populatiei dar si a autoritatilor asupra problemelor cu care se confrunta.

Laurentiu Cazan, decizie radicala! Adevaratul motiv pentru care celebrul artist a disparut din showbiz

Viata lui Laurentiu Cazan a luat o intorsatura neasteptata. invaluit in discretie, artistul, prima vedeta autentica din Romania care s-a impus pe piata muzicala occidentala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )