Libnet.ro
UNICEF

21:30

Motivul pentru care solistul de la Carlas Dreams a divortat de mama copilului sau. Totul a fost tinut secret

Playtech Playtech,
Motivul pentru care solistul de la Carlas Dreams a divortat de mama copilului sau. Totul a fost tinut secret

Solistul de la Carlas Dreams se bucura de succes si multi dintre cei care ii asculta melodiile cred ca acesta duce o viata lipsita de griji. Daca din punct de vedere financiar o duce foarte bine, nu la fel stau lucrurile si pe plan sentimental. Andrei Tarus a divortat de sotia lui in mare secret, . continuă pe Playtech

Motivul pentru care Simona Gherghe renunta la Acces Direct de pe Antena 1. Ce va face de acum incolo

Simona Gherghe renunta la Acces Direct, emisiune pe care a cladit-o timp de noua ani, la Antena 1. Prezentatoarea de televiziune a postat un mesaj pe retelele de socializare prin care isi explica actiunea. Care este motivul pentru care a lasat in spate proiectul cu care o identifica toti romanii? Motivul pentru care Simona Gherghe .

Buzoienii sunt invitati sa petreaca la sarbatoarea orasului Ramnicu Sarat. Carlas Dreams canta in ultima seara

Incepand de vineri si pana duminica, ramnicenii vor avea parte de spectacole de muzica folk, pop, dance si populara, dar si de alte atractii care vor intregi tabloul distractiei si bunei dispozitii. Printre artistii care vor urca pe scena din piateta Primariei se numara Ducu Bertzi, Mircea Rusu Band, Lidia Buble si Carlas Dreams.

FOTO Motivul pentru care zeci de valceni nu au primit despagubiri, desi animalele salbatice le-au distrus culturile si fermele

Mai multe culturi din sase localitati valcene au fost distruse de porcii mistreti. Desi ar fi avut dreptul la despagubiri din partea statului, zeci de localnici nu au primit niciun ban, din diverse motive, intre care si acela ca nu au anuntat pagubele in 48 de ore.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )