Libnet.ro
UNICEF

01:05

Motivul pentru care supravietuitorii atacului din Bangladesh au fost crutati. Cu ce imagini au ramas in memorie

România Liberă România Liberă,
Motivul pentru care supravietuitorii atacului din Bangladesh au fost crutati. Cu ce imagini au ramas in memorie

Un supravietuitor localnic al carnagiului comis vineri noaptea de jihadisti intr-un restaurant din capitala Bangladesh-ului, Dhaka, spune ca atacatorii i-au crutat viata doar pentru ca era musulman, iar acum se simte traumatizat de tipetele victimelor masacrate cu lovituri de macete. continuă pe România Liberă

Marturiile unui chelner care lucra in restaurantul unde a avut loc atacul armat din Bangladesh: Mi-au pus un pistol la piept si m-au intrebat daca sunt musulman

Ashraf, un ospatar care lucra la restaurantul unde a avut loc atacul armat din Bangladesh a sunat un prieten, Liton, fost angajat al aceluiasi restaurant si i-a povestit ce s-a intamplat acolo. Acum,.

Mi-au pus un pistol la piept si m-au intrebat daca sunt musulman: Marturiile unui chelner care lucra in restaurantul unde a avut loc atacul armat din Bangladesh

Ashraf, un ospatar care lucra la restaurantul unde a avut loc atacul armat din Bangladesh a sunat un prieten, Liton, fost angajat al aceluiasi restaurant si i-a povestit ce s-a intamplat acolo. Acum,.

Motivul pentru care musulmanii au emigrat din Dobrogea de Sud. Cum s-au imbogatit bulgarii cu terenurile turcilor

Cadrilaterul, unul dintre cele mai frumoase si pline de istorie asezari din sudul Dobrogei, a cunoscut, in anii 1920, o intensa emigrare a turcilor. in anul 1924, numarul familiilor care au emigrat s-a ridicat la 379.

Douazeci de cetateni straini au fost ucisi in luarea de ostatici din Bangladesh

ACTUALIZARE 13:40 Douazeci de cetateni straini au fost ucisi in luarea de ostatici asupra unui restaurant din capitala Bangladeshului, frecventat de diplomati si expatriati, a anuntat astazi un purtator de cuvant al armatei acestei tari, informeaza Reuters, DPA si AFP.

Nicolae Robu, greseala de incepator. Motivul pentru care edilul Timisoarei a depus de doua ori juramantul

Nicolae Robu a fost investit, vineri, in functia de primar al Timisoarei, el depunand de doua ori juramantul deoarece prima oara a uitat sa jure cu mana pe Biblie si Constitutie,.

IAR Ghimbav vrea sa vanda active pentru care cheltuia un milion de lei anual cu mentenanta si paza

Compania IAR Ghimbav intentioneaza sa vanda sau sa inchiriereze o serie de active devenite disponibile pentru societate si care nu prezinta interes pentru dezvoltarea sa prezenta sau viitoare.

Veste buna de la oamenii de stiinta care monitorizeaza gaura din stratul de ozon

Cercetarile oamenilor de stiinta din SUA si Marea Britanie, publicate in revista Science, arata ca gaura vasta din stratul de ozon deasupra Antarcticii se micsoreaza, iar stratul de ozon se va reface de-a lungul timpului.

Solutia propusa pentru persoanele fara adapost din cel mai mare oras neo-zeelandez: Cazarea acestora pe o nava de croaziera

Un grup de oameni de afaceri din Noua Zeelanda a gasit o solutie pentru a ajuta persoanele fara adapost din tara: cazarea acestora pe o nava de croaziera, scrie The Guardian.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )