Libnet.ro
UNICEF

17:15

Un motociclist l-a calcat in picioare pe Mircea Badea (video)

Online Sport Online Sport,
Un motociclist l-a calcat in picioare pe Mircea Badea (video)

Prezentatorul tv Mircea Badea a urcat vineri seara in ring pentru o lupta pe stilul Muay Thai contra lui Teodor Emanuel, multiplu campion national la acest sport. Cei doi avusesera o disputa in strada, Teodor fiind unul dintre motociclistii cu care se certase Mircea Badea in fata postului Antena 3. In ring, Badea a incasat multiple lovituri, fiind permanent in retragere. Meciul a durat sase minute, o repriza si jumatate din trei programate, iar la final Badea a motivat ca s-a oprit pentru ca si-a pierdut suflul, neavand la 40 de ani forta necesara sa lupte in ring, organizat. De fapt el a aratat ca nu are nici o cunostita de Muay Thai, insa a dat o mostra de curaj. continuă pe Online Sport

VIDEO Mircea Badea, umilit in lupta de motociclistul care l-a provocat

In aceasta seara a avut loc lupta dintre motociclistul Teodor Emi, cel care l-a provocat la o confruntare in ring pe Mircea Badea in urma cu doua luni si vedeta Antenei 3. La capatul unui meci in care nu a apucat sa loveasca si mai mult s-a aparat, Mircea Badea a fost nevoit sa se declare invins, Teodor Emi fiind desemnat castigator.

VIDEO Mircea Badea a luat bataie de la motociclistul care l-a provocat pe prezentator la o lupta organizata

Mircea Badea a fost invins prin KO tehnic in runda a doua de catre Teodor Emanuel intr-un meci organizat de Federatia Romana de Kempo. Badea a abandonat in runda a doua, acuzand dureri la spate dupa ce a primit o lovitura de picior de la adversarul sau. Moderatorul Antenei 3 a rezistat doar 6 minute in fata adversarului sau Teodor Emanuel, acesta din urma fiind multiplu campion national la Muay Thai.

Mircea Badea: Aceasta provocare este o cretinitate din toate punctele de vedere

Mircea Badea a vorbit, in finalul editiei de joi a emisiunii in Gura Presei, despre persoana care l-a provocat la un meci de K1, dar si despre provocare in sine, despre care spus ca este o cretinitate din toate.

Mircea Badea: Sistemul juridic din Romania este unul profund viciat

Mircea Badea a vorbit, in editia de joi seara a emisiunii in Gura Presei, despre sistemul juridic din Romania. Sistemul juridic din Romania este totusi unul profund viciat inca de la conceptie. ) Nu.

Mircea Badea: in turul II ma duc sa aleg intre Udrea si Macovei

In turul II al alegerilor prezidentiale, Mircea Badea merge la vot. Realizatorul emisiunii in gura presei a dezvaluit, joi seara, la Radio Zu, ca o va vota pe Elena Udrea. Eu in turul 2 ma duc clar sa aleg.

Mircea Badea: Am inteles ca domnul Cristi din Banat vrea sa ma dea in judecata

Cristi din Banat, interpretul melodiei Ca o apa cristalina, vrea sa-l dea in judecata pe Mircea Badea, realizatorul emisiunii in gura presei. Jurnalistul sustine ca muzica e viata lui si nu intelege de.

Mircea Badea, urare pentru Basescu de ziua lui: Sper ca urmatoarele 20 de aniversari sa le petreaca la puscarie

Mircea Badea i-a facut o urare inedita lui Traian Basescu, de ziua acestuia. I-a dorit presedintelui sa-si petreaca urmatoarele 20 de aniversari dupa gratii. Realizatorul emisiunii in gura presei.

Mircea Badea: Asta este o idee buna!

Mircea Badea a vorbit, in cadrul interventiei sale in emisiunea 100 de Minute, despre propunerea pe care Victor Ponta a facut-o pentru functia de premier, in cazul in care va ajunge la Cotroceni.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )