Libnet.ro
UNICEF

21:00

Mircea Badea: Am inteles ca domnul Cristi din Banat vrea sa ma dea in judecata

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Am inteles ca domnul Cristi din Banat vrea sa ma dea in judecata

Cristi din Banat, interpretul melodiei Ca o apa cristalina, vrea sa-l dea in judecata pe Mircea Badea, realizatorul emisiunii in gura presei. Jurnalistul sustine ca muzica e viata lui si nu intelege de. continuă pe Antena3

Mircea Badea, urare pentru Basescu de ziua lui: Sper ca urmatoarele 20 de aniversari sa le petreaca la puscarie

Mircea Badea i-a facut o urare inedita lui Traian Basescu, de ziua acestuia. I-a dorit presedintelui sa-si petreaca urmatoarele 20 de aniversari dupa gratii. Realizatorul emisiunii in gura presei.

Mircea Badea: Asta este o idee buna!

Mircea Badea a vorbit, in cadrul interventiei sale in emisiunea 100 de Minute, despre propunerea pe care Victor Ponta a facut-o pentru functia de premier, in cazul in care va ajunge la Cotroceni.

Mircea Badea: Macovei a luat un scor de trei lei. Udrea a luat un scor de toata jena

Mircea Badea a comentat, in cadrul interventiei sale in emisiunea 100 de Minute, scorurile obtinute de Monica Macovei si Elena Udrea la alegerile prezidentiale. Macovei a luat un scor de trei lei. Macovei s-a.

Mircea Badea: O parte din tineretul patriei noastre are tendinte staliniste

Mircea Badea a explicat, intr-o editie speciala, la Antena 3, ca exista o categorie de tineri care demonstreaza ca nu exista vicii de mentalitate doar la cei care au prins era comunista, in contextul unei.

Mircea Badea: in cazul in care Traian Basescu nu intra la puscarie, sistemul odios creat de el va functiona in continuare

Mircea Badea, realizator al emisiunii in gura presei, este de parere ca, dupa alegerea unui nou presedint, sistemul odios creat de Traian Basescu va functiona in continuareFaptul ca Traian Basescu nu va ma.

Glasul romanilor din Diaspora vrea sa fie auzit

La ora 17:30 in jur de 2000 de oameni asteapta sa voteze la Institul Cultural Roman din Londra. Majoritatea tineri pana in 30 de ani asteptam cuminti sa ne alegem viitorul presedinte. Multi suntem descumpaniti, suntem constienti ca exista sanse mici sa mai ajungem sa votam, dar totusi induram frigul cu stoicism si speram.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )