Libnet.ro
UNICEF

14:30

Motociclist in varsta de 25 de ani, decedat intr-un accident rutier la Alba Iulia

Adevărul Adevărul,
Motociclist in varsta de 25 de ani, decedat intr-un accident rutier la Alba Iulia

Un tanar in varsta de 25 de ani aflat pe o motocicleta a murit miercuri seara intr-un accident rutier produs la Alba Iulia, in localitatea Oarda de Sus. continuă pe Adevărul

UPDATE. Sase jandarmi din Bihor au fost raniti intr-un accident GRAV produs pe DN3, in Constanta. Parchetul Militar cerceteaza cazul

Sase jandarmi din Bihor au fost raniti intr-un accident produs marti noaptea pe DN3, la iesirea de pe A2. Potrivit primelor cercetari, vinovat de producerea acestui accident a fost soferul masinii Jandarmeriei care a intors pe linia dubla continua. Parchetul Militar a deschis dosar de cercetare in acest caz.

Noua persoane ranite intr-un accident produs de un microbuz al Jandarmeriei, care a taiat dubla linie continua de pe DN3 Constanta-Valu lui Traian

Un microbuz plin cu jandarmi a fost implicat intr-un accident rutier in seara de marti, 7 iunie, la Constanta. Microbuzul Jandarmeriei a efectuat o manevra nepermisa, taind dubla linie continua de pe DN3 Constanta - Valu lui Traian, pentru un viraj la stanga, ciocnindu-se astfel de o masina care circula regulamentar.

O femeie, arestata dupa ce sora ei geamana a murit intr-un accident in care au fost implicate amandoua (VIDEO)

O femeie a fost arestata dupa ce sora ei geamana a murit intr-un accident rutier care ar fi fost provocat chiar de ea. Incidentul s-a petrecut in Hawaii, iar procurorii spun ca femeia ar fi provocat.

Un roman a fost ranit intr-un accident grav produs in sudul Spaniei

Doi oameni au murit si 46 au fost raniti intr-un accident propus pe o autostrada din sudul Spaniei. Printre persoanele ranite se numara si un cetatea roman, informeaza France Presse. Accidentul.

Tramvai implicat intr-un accident grav. Vatmanul era beat

Accident provocat de un vatman sub influenta alcoolului, care conducea un tramvai plin cu calatori Botosani, 8 iun/ Agerpres/ - Un vatman este cercetat penal pentru conducere sub influenta.

Fosta sotie a lui Dan Condrea, implicata intr-un accident rutier grav

La scurt timp dupa ce Procurorul General al Romaniei a exclus teoria ca fostul patron Hexi Pharma ar fi fost victima unei crime, sotia lui Dan Condrea a dezvaluit ca si ea a fost victima unui accident produs.

Giurgiu: Un candidat la o primarie a fost ranit intr-un accident produs chiar in fata sectiei de votare (VIDEO)

Un grav accident rutier a avut loc in localitatea Cosoba, din judetul Giurgiu. Unul dintre candidatii la primarie si un membru al familiei acestuia au fost raniti, informeaza B1 TV. Accidentul s-a produs.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )