Libnet.ro
UNICEF

00:06

Motociclistii l-au comemorat pe politistul Bogdan Gigina

Antena3 Antena3,
Motociclistii l-au comemorat pe politistul Bogdan Gigina

Motociclisti apartinand cluburilor de profil au participat, sambata seara, la o actiune de comemorare a politistului Bogdan Gigina, pe bulevardul Stirbei Voda din Capitala, in locul unde acesta a murit, in. continuă pe Antena3

Politistul Bogdan Gigina, omagiat de biciclisti pe strada Stirbei Voda

Aproximativ 100 de biciclisti au participat, sambata, la o actiune de comemorare pentru agentul Brigazii Rutiere, Bogdan Gigina, care a murit, marti, intr-un accident, pe strada Stirbei Voda, in timp ce insotea pe motocicleta coloana oficiala a vicepremierului Gabriel Oprea.

Politistul Bogdan Gigina a fost inmormantat. Peste 600 de persoane au participat la ceremonia funerara

In jur de 600 de persoane participa, vineri, la funeraliile politistului Bogdan Gigina, care a murit dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa in timp ce insotea coloana oficiala a vicepremierului Gabriel Oprea. La ceremonia religioasa au fost prezenti, alaturi de familie si colegi, seful IGPR Petre Toba, directorul general al Politiei Capitalei, Mihai Voicu, seful Brigazii Rutiere a Capitalei, Cristian Crai si subsecretarul de stat in MAI Florea Oprea, transmite Mediafax.

Politia Capitalei: Politistul Bogdan Gigina era in coloana oficiala a ministrului Oprea

Politia Capitalei Capitalei confirma ca subinspectorul Bogdan Gigina asigura deplasarea coloanei oficiale a ministrului de Interne Gabriel Oprea, iar dupa producerea accidentului coloana oficiala a fost oprita si s-au dispus masuri pentru acordarea.

Politistul Bogdan Gigina, care a murit in timp ce deschidea coloana oficiala a lui Oprea, decorat post-mortem in grad de Cavaler. Azi are loc inmormantarea

Subinspectorul Bogdan Cosmin Gigina, politistul de la Brigada Rutiera care a murit dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa din Capitala in timp ce era in coloana oficiala a vicepremierului Gabriel Oprea, a fost decorat, post-mortem cu Ordinul National Pentru Merit in grad de Cavaler. Decizia, semnata de presedintele Iohannis, a aparut in Monitorul Oficial din joi, 22 octombrie, fara a fi anuntata si oficial cum se intampla in mod normal.

Politistul Bogdan Gigina, care a murit dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa sapata in mijlocul drumului, inmormantat vineri

Bogdan Cosmin Gigina, politistul care a murit dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa pe o strada din centrul Capitalei, in timp ce deschidea coloana oficiala a vicepremierului Gabriel Oprea, va fi inmormantat vineri in cimitirul Ghencea III.

Politistul Bogdan Gigina, care a murit in timp ce deschidea coloana oficiala a lui Oprea, decorat post-mortem in grad de Cavaler. Azi are loc inmormantarea

Bogdan Cosmin Gigina, politistul care a murit dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa pe o strada din centrul Capitalei, in timp ce deschidea coloana oficiala a vicepremierului Gabriel Oprea, va fi inmormantat vineri in cimitirul Ghencea III. Politistul a fost decorat post-mortem in grad de Cavaler, la propunerea vicepremierul Gabriel Oprea. Decizia a fost semnata de presedintele Iohannis si contrasemnata de premierul Ponta.

Marturia celui care sustine ca a ajuns primul langa politistul Bogdan Cosmin Gigina: Masina lui Oprea nu a oprit

Vlad Petreanu prezinta, pe blogul lui, marturia unei persoane care sustine ca a ajuns prima langa politistul Bogdan Gigina, dupa ce acesta a cazut cu motocicleta intr-o gropa. Potrivit acestui mesaj, postat sub forma de comentariu la un articol de pe blogul lui Petreanu, masina in care se afla vicepremierul Gabriel Oprea nu a oprit la locul accidentului in care si-a pierdut viata omul legii.

Macovei cere demisia lui Oprea, in lipsa unor explicatii privind moartea politistului Bogdan Gigina

Eurodeputatul Monica Macovei considera ca vicepremierul Gabriel Oprea ar trebui sa demisioneze in lipsa unor explicatii rapide si credibile legate de accidentul in urma caruia politistul Bogdan Gigina, care insotea coloana oficiala a vicepremierului, a murit.

Motociclistii din Transilvania se solidarizeaza in memoria lui Bogdan Gigina. Mars comemorativ la Cluj

Motociclisti din Transilvania vor participa duminica, incepand cu ora 16. 00, la un mars comemorativ pentru Bogdan Gigina, politistul care a decedat intr-un accident survenit in timp ce insotea coloana oficiala a ministrului Gabriel Oprea. Punctul de intalnire este Sala Sporturilor Horia Demian.

Peste 500 de motociclisti, mars al tacerii, dupa moartea politistului Bogdan Gigina

Peste 500 de motociclisti se indreapta spre bulevardul Stirbei Voda, intr-un mars al tacerii, pentru a-i aduce un ultim omagiu polististului Bogdan Gigina, care a murit marti seara, in timp ce conducea coloana oficiala a ministrulu .

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1966 seconds )