Libnet.ro
UNICEF

01:05

MTV Europe Music Awards 2014: Smiley si Antonia, printre nominalizati

Adevărul Adevărul,
MTV Europe Music Awards 2014: Smiley si Antonia, printre nominalizati

Antonia, Smiley, Elena Gheorghe, Andra si Maxim sunt artistii nominalizati la categoria Best Romanian Act din cadrul premiilor MTV Europe Music 2014, care se vor decerna pe 9 noiembrie, la Glasgow Marea Britanie). Cantareata americana Katy Perry este favorita celei de-a 21-a editii a galei MTV, cu sapte nominalizari la principalele categorii. continuă pe Adevărul

Alex Velea si Antonia, vedetele galei Romanian Music Awards

Antonia si Alex Velea au fost vedetele galei Romanian Music Awards ce a avut loc vineri noaptea, in Piata Sfatului din Brasov. Cei doi au fost asaltati de fani pentru autografe si au castigat premiile pentru cea mai buna artista, respectiv cel mai bun artist, relateaza Agerpres. Premiul pentru cel mai bun cantec a mers la What's Up, pentru piesa 'Taxi', in timp ce premiul 'Best Live' a fost acordat, in urma votului publicului, trupei Voltaj.

FOTO Alex Velea si Antonia au atras toate privirile pe Covorul Rosu la Romanian Music Awards la Brasov

Vedetele autohtone au defilat pe vocorul rosu unde si-au etalat tinutele pregatite special pentru Romanian Music Awards.

Faydee canta joi seara la Media Music Awards!

Faydee va sustine joi seara un recital de exceptie la Media Music Awards. Artistul international se va alatura zecilor de nume celebre din Romania care vor urca pe impozanta scena din Piata Mare a Sibiului pentru a canta in fata a peste 30. 000 de oameni.

Elena Gheorghe a purtat la Romanian Music Awards o rochie Blumarine de la DRESSBOX

Elena Gheorghe a avut una din cele mai spectaculoase aparitii vestimentare de la gala muzicala Romanian Music Awards purtand pe covorul rosu o superba rochie Blumarine. Modelul, prezentat pe podiumurile de moda internationale, a fost achizitionat de artista de la DRESSBOX, singurul serviciu din Romania de inchiriat rochii ale designerilor internationali.

Premiera in Romania! S-a lansat imnul Media Music Awards!

Pentru prima data in Romania, o gala de premii muzicale are propriul imn. Este vorba de MediaMusic Awards, ceremonia care se va desfasura joi, 18 septembrie, la Sibiu.

FOTO Cei mai in voga artisti au fost premiati la Romanian Music Awards

Cele mai importante premii ale industriei muzicale romanesti s-au decernat la Brasov unde petrecerea a tinut pana aproape de 2. 00 noaptea. Piata Sfatului a fost plina pana la refuz, iar spectacorii au stat chiar si pe garduri pentru a-si putea vedea artistii preferati.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2464 seconds )