Libnet.ro
UNICEF

21:30

Mueller a incheiat ancheta privind ingerintele Rusiei in alegerile prezidentiale din 2016

Hotnews Hotnews,
 Mueller a incheiat ancheta privind ingerintele Rusiei in alegerile prezidentiale din 2016

Procurorul special american Robert Mueller si-a incheiat oficial ancheta privind ingerintele Rusiei in alegerile prezidentiale din Statele Unite, care au avut loc in 2016, relateaza site-ul postului CNN citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Donald Trump pare sa se astepte sa fie acuzat de obstructionarea justitiei in ancheta privind ingerintele rusesti

Donald Trump pare sa se astepte sa fie acuzat de obstructionarea justitiei la capatul anchetei privind suspiciunile de intelegere intre echipa sa de campanie si Moscova, in 2016, scrie AFP.

Statele Unite: Procurorul special Robert Mueller a finalizat ancheta privind implicarea Rusiei in alegerea lui Donald Trump ca presedinte

Asteptarea americanilor privind aflarea adevarului despre implicarea Rusiei in campania pentru alegerile prezidentiale din 2016 si posibila cooperare dintre tabara lui Donald Trump si partea rusa este aproape de.

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor: Candva o sa candidez la alegerile prezidentiale

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat marti seara, la TVR, ca intentioneaza sa candideze candva la alegerile prezidentiale, noteaza Agerpres.

Trump va desemna Brazilia un aliat non-NATO al SUA si il felicita pe Bolsonaro pentru o victorie extraordinara in alegerile prezidentiale

Presedintele american Donald Trump l-a laudat pe omologul sau brazilian Jair Bolsonaro pentru o victorie extraordinara in alegerile prezidentiale, in cadrul unei conferinte de presa comuna, adaugand ca va desemna Brazilia un aliat non-NATO al SUA.

Ancheta privind relatiile dintre seful Pentagonului si compania Boeing

Pentagonul a deschis o ancheta interna privind relatiile dintre secretarul interimar al apararii Patrick Shanahan si constructorul aeronautic Boeing.

INTR-O ANCHETA PRIVIND NUMIREA LUI MARTIN SELMAYR LA COMISIA EUROPEANA Liberation ridica semne de intrebare fata de sinuciderea unui fost director din CE

Publicatia franceza Liberation a publicat in data de 15 martie 2019 o ancheta ampla care face referire la rolul cheie pe care Laura Pignataro, fostul director al serviciului juridic din cadrul Comisiei Europene, l-a jucat in numirea conducerii Selmayrgate, in care Martin Selmayr, fostul sef al personalului lui Jean-Claude Juncker, a fost numit in calitate de secretar general al Comisiei Europene.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )